16.4 C
Athens

Ολυμπιακός: Με Γκάρι Ροντρίγκες αλλά χωρίς Μαρσέλο, Βρσάλικο και Μπα κόντρα στην ΑΕΚ

Ο Γκάρι Ροντρίγκες επέστρεψε στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με την ΑΕΚ, ενώ εκτός παραμένουν μεταξύ άλλων οι Μαρσέλο, Βρσάλικο και Μπα

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ (13/11, 19:30), που κλείνει τον πρώτο γύρο και οδηγεί στη διακοπή του Μουντιάλ, ολοκληρώθηκε με τον Μίτσελ να ανακοινώνει την αποστολή.

Ο Ισπανός προπονητής συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Γκάρι Ροντρίγκες που ξεπέρασε τον τραυματισμό του ωστόσο εκτός έμειναν οι Βρσάλικο, Μαρσέλο, Μπα, Κούντε και Σισέ, αλλά και οι Ουί Τζο, Βαλμπουενά (τραυματίας) και Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Υπενθυμίζεται πως οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν ανακοινώσει sold out για την αναμέτρηση με τους Κιτρινόμαυρους και το Καραϊσκάκη θα είναι πραγματικό… καμίνι.

Αναλυτικά η αποστολή: Αγκιμπού Καμαρά, Ανδρούτσος, Άβιλα, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Γκάρι Ροντρίγκες, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βρουσάι.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς