19.7 C
Athens

Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός 11-12: Πήρε το ντέρμπι στον Λαιμό με σπουδαίο δεύτερο οκτάλεπτο (hls)

Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός στην Α1 πόλο Γυναικών, πανηγύρισε τη νίκη στο μεγάλο ντέρμπι με τη Βουλιαγμένη στον Λαιμό.

Με τον Στέργιο Τοροσιάδη στον πάγκο (απουσίαζε ο Αλεξάνταρ Τσίριτς λόγω υποχρεώσεων με την εθνική Ιράν) οι Ερυθρόλευκες επιβλήθηκαν με 11-12 του ΝΟΒ στον Λαιμό κι έκαναν το 5/5 πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το τελικό σκορ.

 

Μετά το ισορροπημένο πρώτο οκτάλεπτο, ο Ολυμπιακός πάτησε το πόδι στο γκάζι και ξέφυγε με επιμέρους 2-6 στο δεύτερο για να πάει στο +4 (4-8). Η Βουλιαγμένη προσπάθησε να αντεπιτεθεί αλλά με το σκορ στο 6-11 οι πρωταθλήτριες Ελλάδας διαφύλαξαν το προβάδισμα και πήραν τη νίκη.

Από δύο γκολ σημείωσαν η Κρίστμας, η Μυριοκεφαλιτάκη και η Ξενάκη για τον Ολυμπιακό, ενώ η Ριτζ ήταν πρώτη σκόρερ του ΝΟΒ με πέντε.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 11-12

ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 2-2, 2-6, 4-3, 3-1

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Λιόση): Κοτσιώνη, Καΐάφα, Καλογεροπούλου, Ελληνιάδη 2, Γιαννοπούλου 1, Ριτζ 5, Τάνκεβα 2, Μ. Πάτρα 1, Στρατηδάκη, Ανδρεάδη, Μιμίδη, Αγγελίδη, Ε. Πάτρα, Μαρκατσέλη, Κρασσά

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τοροσιάδης): Διαμαντοπούλου, Ελ. Πλευρίτου 1, Χυδηριώτη 1, Ελευθεριάδου 1, Τριχά 1, Ξενάκη 2, Σιούτη, Μ. Πλευρίτου 1, Τορνάρου, Β. Πλευρίτου, Κρίστμας 2, Μυριοκεφαλιτάκη 2, Σταματοπούλου, Σάντα 1, Δρακωτού

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς