18.1 C
Athens

Μπούσης: Νέο γήπεδο 12.000 θέσεων για τον ΟΦΗ μέσα στα επόμενα τρία χρόνια

Να αποκτήσει ο ΟΦΗ νέο γήπεδο χωρητικότητας 12.000 θέσεων στην πόλη Ηρακλείου θέλει ο ισχυρός άνδρας της κρητικής ΠΑΕ, Μιχάλης Μπούσης, ο οποίος ξεκαθάρισε πως επιθυμία του είναι να γίνει αυτό στα επόμενα τρία χρόνια.

«Πάντα θα θέλαμε να μείνουμε σε ένα γήπεδο που είμαστε όμως είναι τζάμπα κόπος όταν δεν έχει τις άδειες και δεν μπορείς να κάνεις δουλειά. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να αποκτήσουμε γήπεδο 12.000 θέσεων. Θα πρέπει σιγά σιγά να μπούμε στην διαδικασία να αποκτήσουμε νέο γήπεδο και το θέλω μέσα στα επόμενα τρία χρόνια.

Δεν θέλω να συμβεί αυτό που έγινε με τα γήπεδα της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού και μέσα στο επόμενο εξάμηνο πρέπει να πάρουμε την απόφαση και μετά να πούμε μέσα στο νέο γήπεδο. Θέλω κάτι που μαζί με τον κ. Αρναουτάκη θα βρούμε λύση να το κάνουμε σωστά και δεν θέλω να γίνει λάθος με το μέρος. Το γήπεδο πρέπει να είναι μέσα στην πόλη του Ηρακλείου και να μείνει στο Ηράκλειο», ανέφερε χαρακτηριστικά στο ΒΑΚ όπου πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός των νέων γηπέδων του ΟΦΗ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς