18.4 C
Athens

Ολυμπιακός Β’ – Καλαμάτα 0-2: Θετικά μηνύματα από Κασάμι και Λάιντνερ, ο Πασάς έκρινε το αποτέλεσμα (vid)

Την πρώτη του ήττα στη σεζόν της Super League 2 γνώρισε ο Ολυμπιακός Β' από την πιο αποτελεσματική Καλαμάτα που έκανε το 2/2 - Τα μηνύματα από Κασάμι - Λάιντνερ που ξεκίνησαν βασικοί και η παρουσία Μίτσελ στις εξέδρες

Η πρώτη ήττα του Ολυμπιακού Β’ στο πρωτάθλημα της Super League 2 ήρθε νωρίς από την Καλαμάτα (0-2).

Οι Ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν τον αγώνα με τους Μεσσήνιους έχοντας στη βασική τους ενδεκάδα τους Παϊτίμ Κασάμι και Ντόρον Λάιντνερ από την πρώτη ομάδα, αμφότεροι οι οποίοι πραγματοποιήσαν το ντεμπούτο της με την ερυθρόλευκη φανέλα, έστω και σε αγώνα της β’ ομάδας.

Τόσο ο Ελβετός μέσος όσο και ο Ισραηλινός μπακ ήταν αρκετά δραστήριοι κι έδειξαν να βρίσκονται σε καλή κατάσταση στέλνοντας τα μηνύματά τους στον Μίτσελ που τους παρακολουθούσε από την εξέδρα στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Το τελικό αποτέλεσμα κρίθηκε από την ευστοχία των φιλοξενούμενων στις λιγοστές καλές ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες, με τον Γιάννη Πασά να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής πετυχαίνοντας και τα δύο τέρματα της ομάδας του, το δεύτερο από το σημείο του πέναλτι λίγο πριν τη λήξη (85′).

Οι Πειραιώτες είχαν τον Κασάμι για 62 λεπτά στο χορτάρι μέχρι να παραχωρήσει τη θέση του στον Σαπουντζή και τον πιο σταθερό και έτοιμο Λάιντνερ για 88′. Η ομάδα του Οκκά δημιούργησε καλές στιγμές για να ανοίξει το σκορ κυρίως στο πρώτο ημίχρονο αλλά εν τέλει πλήρωσε τα λάθη της στην άμυνα και οδηγήθηκε στην πρώτη της φετινή ήττα στο πρωτάθλημα, από μία ομάδα που θα διεκδικήσει και φέτος την άνοδό της στη Super League 1.

Ολυμπιακός Β’ (Οκκάς): Νίκας, Λάιντνερ (88′ Αποστολόπουλος), Κασάμι (62′ Σαπουντζής), Λιάτσος (77′ Συρμής), Καλογερόπουλος, Νταμπό, Νίκολιτς, Βοΐλης, Κωστή (88′ Ιμπαγάσα), Κινκουέ, Καρακούτης (62′ Μπα).

Καλαμάτα: Ταΐρης, Κωνσταντινόπουλος, Μαβινγκά (70′ Ασίγκμπα), Λουπάνο, Παπατόλιος, Ματέους (57′ Καραγκούνης), Μπενίτεζ (57′ Αναστασόπουλος), Μπόρχες (80′ Αρναρέλλης), Βασιλόγιαννης (70′ Μπακαγιόκο), Ρόβας, Πασάς.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς