14.4 C
Athens

Ολυμπιακός: Οι σίγουροι και το μεγάλο δίλημμα του Μίτσελ για την ενδεκάδα κόντρα στην ΑΕΚ

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του για το πολύ σημαντικό κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ, με τον Μίτσελ να έχει καταλήξει σε μεγάλο βαθμό στις βασικές του επιλογές έχοντας όμως ένα μεγάλο δίλημμα για την κορυφή της επίθεσης

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει σήμερα (12/11) την προετοιμασία του για το πολύ σημαντικό ντέρμπι με την ΑΕΚ στο κατάμεστο Καραϊσκάκη, ματς στο οποίο θα κριθούν πολλά για τη συνέχεια στην κούρσα του τίτλου της Super League.

Οι Ερυθρόλευκοι προέρχονται από την άνετη νίκη στη Λιβαδειά κόντρα στον Λεβαδειακό ενώ την περασμένη Κυριακή είχαν ένα ακόμη μεγάλο «πρέπει» στο ντέρμπι της Λεωφόρου με τον Παναθηναϊκό, με το αποτέλεσμα γνωστό, μετά την ληστεία μετά φόνου του Κέλετ.

Στο σήμερα, οι Πειραιώτες αναζητούν την πρώτη μεγάλη νίκη τους στη σεζόν, με τον κόσμο να βρίσκεται έμπρακτα στο πλευρό τους, αφού μέχρι το τέλος της μέρας αναμένεται να έχουν εξαφανιστεί όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια για την αυριανή (13/11, 19:30) αναμέτρηση με αντίπαλο την δεύτερη Ένωση.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο 59χρονος Ισπανός τεχνικός προσανατολίζεται σε ένα βασικό σχήμα με συνταγή Λεωφόρου. Στην άμυνα τα κουκιά είναι μετρημένα και η τετράδα με Ντόη – Παπασταθόπουλο, Άβιλα και Ρέαμπτσιουκ δύσκολα θα «σπάσει». Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης θα είναι αυτός που θα υπερασπιστεί για τρίτο σερί ματς την ερυθρόλευκη εστία.

Στη μεσαία γραμμή, η «καυτή» και άκρως δημιουργική τριάδα στον άξονα με Χουάνγκ, Εμβιλά και Χάμες δεν πρόκειται να διαφοροποιηθεί, ενώ για τα εξτρέμ θα κριθεί την τελευταία στιγμή η συμμετοχή του Γκάρι Ροντρίγκες στην αποστολή, με τους Μασούρα και Μπιέλ να έχουν το προβάδισμα.

Από εκεί και πέρα το μεγάλο δίλημμα του Μίτσελ αφορά στην κορυφή της επίθεσης. Εκεί, Μπακαμπού και Ελ Αραμαπί μάχονται για μία θέση, με τον Μαροκινό άσο να έχει εξαιρετική προϊστορία κόντρα στην ΑΕΚ με 11 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά τον Κονγκολέζο να έχει ένα μικρό προβάδισμα ώστε να ξεκινήσει αυτός στους πρώτους έντεκα, όπως έγινε και την περασμένη Κυριακή στο «Απόστολος Νικολαϊδης».

Πάντως, ο Μίτσελ αρέσκεται στις εκπλήξεις και δεν αποκλείεται να δούμε μία τέτοια το βράδυ της Κυριακής στο καμίνι του «Γ. Καραϊσκάκης».

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς