17.7 C
Athens

«Ο Χάμες μεταμορφώθηκε χάρη στον μάγο Μίτσελ»

Η MARCA κάνει εκτενή αναφορά στη μεταμόρφωση του Χάμες Ροντρίγκες και εξηγεί πως ο «μάγος» Μίτσελ τον έβγαλε από τη μαύρη τρύπα του Κατάρ και τον κάνει να λάμπει ξανά

Δεν είναι υπερβολή να πει κανείς πως ο Χάμες Ροντρίγκες είναι πραγματικός ηγέτης μεσοεπιθετικά σε αυτό το διάστημα που ο Ολυμπιακός διαρκώς ανεβαίνει. Ο Κολομβιανός σούπερ σταρ δεν χρειαζόταν συστάσεις όταν ήρθε άλλωστε και επιβεβαιώνει διαρκώς με την κλάση του πόσο επιδραστικός παίκτης είναι για την ομάδα του.

Ο Μίτσελ δεν σταματά να μιλά για τον Κολομβιανό και τη διαρκή άνοδό του – το έκανε και την Παρασκευή ενόψει του ματς με την ΑΕΚ – με τη MARCA να ασχολείται εκτενώς με τη μεταμόρφωση του Χάμες στην επιστροφή του στην Ευρώπη μετά τη σύντομη παρουσία του στο Κατάρ.

Το σπουδαίο και μεγάλο Μέσο υποστηρίζει πως ο Κολομβιανός που δεν πέρασε καλά στο Κατάρ, έχει μπροστά του μια μεγάλη ευκαιρία και δείχνει να την αρπάζει από τα μαλλιά. Αυτό πιστώνεται στον «μάγο» Μίτσελ σύμφωνα με το άρθρο και ασφαλώς τα γεγονότα το επιβεβαιώνουν.

Χαρακτηριστικά αναφέρει πως ο Ισπανός έχει ξεκλειδώσει τον Λατίνο σούπερ σταρ, του έχει ανεβάσει την αυτοπεποίθηση και του έχει δώσει έναν ελεύθερο ρόλο με αποτέλεσμα να παίρνει περισσότερες πρωτοβουλίες και καλύτερες αποφάσεις στον αγωνιστικό χώρο. Παράλληλα, στέκεται στα εξαιρετικά του χτυπήματα στις στημένες μπάλες και εννοείται πως δεν είναι καθόλου τυχαίο πως αναδείχθηκε MVP του Οκτωβρίου. Και τώρα απλώς περιμένει την ΑΕΚ για να δείξει ξανά πόσο του αρέσουν τα μεγάλα παιχνίδια.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς