25.3 C
Athens

Ανδρούτσος και Ρέτσος made in… Ρέντη: «12 χρόνια είμαστε μαζί» (vid)

Ο Παναγιώτης Ρέτσος και ο Θανάσης Ανδρούτσος αγωνίστηκαν βασικοί στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά και ο δεύτερος χρίστηκε σκόρερ πανηγυρίζοντας έξαλλα το γκολ της νίκης μαζί με τον συμπαίκτη του, με τον οποίο είναι μαζί από τα χρόνια των ακαδημιών.

Οι δύο τους μίλησαν στο Olympiacos TV με εξαιρετικά λόγια για τη μεταξύ τους σχέση αλλά και για την πορεία τους στην ομάδα.

«Πολύ όμορφο και σημαντικό να πετυχαίνεις γκολ μετά από σκληρή δουλειά και με τους οπαδούς μας στο πλευρό μας. Είναι μετά από ομαδική προσπάθεια αυτό το τέρμα. Όλοι παίζουμε και βοηθάμε ο ένας τον άλλον και έχει αρχίσει να φαίνεται αυτό. Είναι πολύ όμορφο όταν σκοράρεις και μου βγήκε από μέσα μου ο πανηγυρισμός. Μου έφυγε ένα βάρος από μέσα μου. Το αφιερώνω στον κόσμο του Ολυμπιακού».

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το αξίζει και με το παραπάνω. Ήταν λίγο τυχερό το γκολ αλλά βρισκόταν εκεί που έπρεπε παρότι δεξί ακραίο μπακ αλλά το έχει από παλιά το γκολ, οπότε πιστεύω πως μπορεί να προσφέρει, εκτός αμυντικά και επιθετικά στοιχεία στην ομάδα. Να έχει την υγεία του και πιστεύω πως θα έρθουν και άλλα τέτοια», ανέφερε από την πλευρά του ο Ρέτσος.

Για τη κοινή τους παρουσία στο γήπεδο ο Ανδρούτσος είπε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε ξανά στον αγωνιστικό χώρο μαζί να παλεύουμε ο ένας για τον άλλον. Όταν είχα μάθει πως θα γυρίσω στον Ολυμπιακό, εκτός από χαρούμενος που θα έρθω στον Ολυμπιακό, ήξερα πως θα βρίσκομαι ανάμεσα σε φίλους. Ειδικά με τον Ανδρούτσο που ήμασταν 12 χρόνια μαζί και έχουμε παραμείνει φίλοι παρότι ήμουν στο εξωτερικό. Είναι διαφορετικό να είσαι φίλος έξω από το γήπεδο αλλά εμείς είμαστε και μέσα και αυτό φαίνεται και στο χορτάρι. Θα συνεχίσουμε έτσι, να δουλεύουμε και να είμαστε καλά».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς