23.5 C
Athens

Ο Ιωνικός ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντάνιελ Χάμιλτον

Ο Ιωνικός Νίκαιας προχώρησε σε ενίσχυση ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο ελληνικό πρωτάθλημα. Οι Νικαιώτες ανακοίνωσαν την επιστροφή του Ντάνιελ Χάμιλτον, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε ξανά στην ομάδα.

Ο Αμερικανός γκαρντ . φόργουορντ πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις πέρσι και είχε τελειώσει τη σεζόν με 18.6 πόντους, 10.4 ριμπάουντ και 5.6 ασίστ κατά μέσο όρο.

Αναλυτικά:

«Ο Ντάνιελ Χάμιλτον επιστρέφει στη Νίκαια και τον Ιωνικό, μετά το περυσινό πολύ επιτυχημένο πέρασμά του από την ομάδα μας και την Basket League. Ο 27χρονος Αμερικανός (2,01μ.) γκαρντ/φόργουορντ είναι απόφοιτος του Κονέκτικατ, έχει αγωνιστεί σε 25 παιχνίδια στο NBA με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και τους Ατλάντα Χοκς.

Ο Χάμιλτον έχει μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα, έχει σπουδαία αθλητικά προσόντα, ενώ η ικανότητά του στο drive τον βοηθά να τελειώνει τις φάσεις στο ζωγραφιστό.

Τη σεζόν 2021-2022 φόρεσε ξανά τη φανέλα του Ιωνικού, για εννέα παιχνίδια και είχε 18,6 πόντους μ.ο, 10,4 ριμπάουντ, 5,6 ασίστ και 40,9 στα σουτ εντός πεδιάς.

Την καλύτερή του εμφάνιση την πραγματοποίησε στο τελευταίο ματς της αγωνιστικής απέναντι στη Λάρισα, όπου είχε σκοράρει 21 πόντους, 11 ριμπάουντ και 10 ασίστ, καταγράφοντας το 17ο triple double στην ιστορία του πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς