21.7 C
Athens

Super League 2: Πρώτη νίκη για ΠΑΟΚ Β’, ισόπαλες Νίκη Βόλου και Βέροια

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Super League 2 πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ Β’, καθώς επικράτησε της Λάρισας με 1-0. Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, Νίκη Βόλου και Βέροια αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1.

ΠΑΟΚ Β’ – ΑΕΛ 1-0

Ο ΠΑΟΚ Β’ ύστερα από την ισοπαλία στην πρεμιέρα κέρδισε τη Λάρισα με 1-0 στη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Χρυσός σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Γκορντεζιάνι, ο οποίος σκόραρε το μοναδικό τέρμα του ματς στο 31ο λεπτό της αναμέτρησς. Ο επιθετικός του Δικεφάλου εκμεταλλεύτηκε το γύρισμα του Μπράντονιτς και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο σκόρερ των γηπεδούχων στο 47′ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για χτύπημα εκτός φάσης στον Παπαγεωργίου.

ΠΑΟΚ Β’: Ταλιχμανίδης, Τασιούρας, Μιχαηλίδης, Μορικέλι, Κιτσάκης, Ουεντραόγκο, Γρόσδης, Χατζηστραβός, Μπράντονιτς, Σπυράκος, Γκορντεζιάνι.

ΑΕΛ: Θεοδωρόπουλος, Θ. Παπαγεωργίου, Ουατάρα, Γκοτζαμανίδης, Ηλιάδης, Πλέγας, Κ.Παπαγεωργίου, Θωμαΐδης, Νικολιάς, Πεντρόσο, Όγκμποε.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΒΕΡΟΙΑ 1-1

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν οι Νίκες Βόλου και Βέροια, καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1. Η ομάδα της Ημαθίας ευτύχισε να ανοίξει το σκορ με τον Μπουόλι στο 43′, αλλά οι γηπεδούχοι απάντησαν με τον Μιράντα στο 60ο λεπτό. Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι και παρέμεινε το 1-1.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς