19.9 C
Athens

Ολυμπιακός: Τα νεότερα για Γκάρι, Βρσάλικο και Μπα ενόψει ΑΕΚ

Οι Ερυθρόλευκοι μπαίνουν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους για το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ στο Φάληρο - Οι πιθανότητες επιστροφής του Γκάρι Ροντρίγκες, οι «χλωμοί» Βρσάλικο - Μπα και ένα υστερόγραφο για τον Μαρσέλο

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας για το μεγάλο κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ μπαίνει από σήμερα (11/11) ο Ολυμπιακός, με τους Πειραιώτες να θέλουν μόνο τη νίκη ώστε να παραμείνουν στο κυνήγι του πρωτοπόρου Παναθηναϊκού και να μειώσουν στον πόντο την διαφορά τους από την δεύτερη Ένωση.

Ο Μίτσελ προετοιμάζει την ομάδα του με αρκετές απουσίες σε άμυνα και επίθεση αλλά αισιοδοξεί ότι μέχρι το Σάββατο θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με τους τραυματίες και θα μπορεί να καταστρώσει με μεγαλύτερη ηρεμία και σιγουριά τα πλάνα του για το βασικό σχήμα.

Τα τρία ερωτηματικά (Γκάρι Ροντρίγκες, Βρσάλικο, Μπα) παραμένουν αναπάντητα, με τον Αφρικανό εξτρέμ πάντως να ανεβάζει ρυθμούς στις τελευταίες προπονήσεις και να δοκιμάζει ξανά σήμερα Παρασκευή ώστε να κριθεί σε τι επίπεδο βρίσκεται η ετοιμότητά του. Στον Ολυμπιακό αισιοδοξούν ότι θα βγάλει κανονικά το πρόγραμμα της σημερινής προπονήσεις και αυτομάτως θα τεθεί στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού, αν και δύσκολα θα είναι σε θέση να ξεκινήσει το ματς.

Στον αντίποδα, ο Κροάτης μπακ και ο Σενεγαλέζος στόπερ εξακολουθούν να πονάνε και δύσκολα θα προλάβουν να μπουν σε κανονικούς ρυθμούς μέχρι την αυριανή (12/11) τελευταία προπόνηση πριν την ανακοίνωση της αποστολής για το ντέρμπι.

Από εκεί και πέρα, οι πρωταθλητές Ελλάδας συνεχίζουν δίχως νέα προβλήματα και με περισσότερες επιλογές πλέον στο κέντρο της άμυνας, αν και το δίδυμο Παπασταθόπουλος – Ντόη πολύ δύσκολα θα σπάσει. Όπως και γενικότερα οι έντεκα που έπαιξαν κόντρα στον Παναθηναϊκό, την περασμένη Κυριακή στη Λεωφόρο.

Μένει να δούμε τι θα γίνει και με τον Μαρσέλο, ο οποίος προπονείται κανονικά και πλέον είναι στην κρίση του Μίτσελ η επιλογή του ή μη στην «ερυθρόλευκη» αποστολή.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς