19.2 C
Athens

Ντέμης: Εγώ δεν θα έδινα το πέναλτι του Άμραμπατ, εάν το έπαιρνε ο Ολυμπιακός τι θα λέγαμε; (vid)

Ο Ντέμης Νικολαϊδης πήρε για άλλη μία φορά θέση για τη διαιτησία, αναφέροντας πως για τον ίδιο δεν υπάρχει παράβαση στη φάση με τη βουτιά του Άμραμπατ ενώ τόνισε πως «οι ΑΕΚτζήδες θα το λέγαμε πολύ υπερβολικό αν το έπαιρνε ο Ολυμπιακός»

Ξεκάθαρος και απόλυτα ειλικρινής ήταν για άλλη μία φορά ο Ντέμης Νικολαϊδης σε θέματα που αφορούν τη διαιτησία, ακόμα και σε φάση που ευνοήθηκε η ομάδα του.

Συγκεκριμένα ο παλαίμαχος παίκτης της ΑΕΚ και πρώην πρόεδρος της ομάδας σχολίασε με τον δικό του τρόπο τη φάση του πέναλτι πάνω στον Άμραμπατ με το οποίο η Ένωση άνοιξε τον δρόμο της νίκης κόντρα στον ΟΦΗ λέγοντας στον τηλεοπτικό «αέρα» ότι ο ίδιος δεν θα έδινε ποτέ αυτή την παράβαση, βάζοντας τον εαυτό του στη θέση των «απέναντι».

«Αν αυτό το πέναλτι το έπαιρνε ο Ολυμπιακός, θα ψάχναμε οι ΑΕΚτζήδες να δούμε εάν του πάτησε το πόδι ή δεν το πάτησε; Θα λέγαμε, πολύ υπερβολικό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ντέμης, ενόψει και του ντέρμπι των δύο ομάδων την ερχόμενη Κυριακή στο Καραϊσκάκη.

Αναλυτικά η σχετική τοποθέτησή του:

«Και live που βλέπεις σε κανονική ροή παιχνιδιού δεν δίνεις πέναλτι. Πρέπει να σκεφτούμε όλοι ότι αν το δούμε στο VAR μπορεί να είναι πέναλτι. Βλέπουμε σε slow motion πιο δύνατό το σπρώξιμο από αυτό που πραγματικά είναι», ανέφερε ο Ντέμης Νικολαϊδης και συνέχισε:

«Μόνο που μπαίνεις στη διαδικασία να μπεις στη λεπτομέρεια για να δεις αν τον πάτησε ή δεν τον πάτησε, όλα αυτά λέω εγώ ότι δεν τα δίνουμε, δεν τα δίνουμε πουθενά, οτιδήποτε έχει μεγάλη αμφιβολία δεν τα δίνουμε. Όχι ότι δεν είναι. Και να σκεφτούμε κάτι, αν αυτό το πέναλτι το έπαιρνε ο Ολυμπιακός, θα ψάχναμε οι ΑΕΚτζήδες να δούμε εάν του πάτησε το πόδι ή δεν το πάτησε; Θα λέγαμε, πολύ υπερβολικό. Εγώ δεν είμαι καθηγητής διαιτησίας αλλά εγώ λέω μην δίνουμε εύκολα πέναλτι. Και το λέω για τον κόσμο… Πάντα να βάζουν αυτό που συνέβη, ανάποδα…», κατέληξε.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς