14.4 C
Athens

Μπαρτζώκας: Τα παράθυρα κάνουν κακό, δεν ξέρω πώς θα γίνει η προετοιμασία για το ματς με την Μπάγερν

Ο προπονητής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στις δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει τις επόμενες μέρες λόγω των απουσιών για τα παράθυρα των εθνικών και εξήγησε πως κάνουν κακό στο μπάσκετ

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα στην EuroLeague με εμφατικό τρόπο κόντρα στην Παρτιζάν. Ο προπονητής των Ερυθρολεύκων, Γιώργος Μπαρτζώκας, στάθηκε στην άμυνα και ότι οι παίκτες του έπαιξαν χωρίς εγωισμό.

Ο Έλληνας τεχνικός σημείωσε μετά τη νίκη του Ολυμπιακού ότι σε αυτό το παιχνίδι υπήρχε ένα «πρέπει» ύστερα από τις δύο ήττες στο ΣΕΦ. Παράλληλα, σημείωσε ότι διαχειριστήκαν το προβάδισμα τους και στο τέλος κέρδισαν εύκολα.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε και στα «παράθυρα» των Εθνικών Ομάδων. Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά, σε κανέναν δεν αρέσουν και ότι κάνουν κακό στο μπάσκετ.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα αγχωτικό παιχνίδι για εμάς, όλη την εβδομάδα με τον τρόπο που έπρεπε να προσεγγίσουμε το παιχνίδι μετά τις δύο ήττες εντός έδρας. Στο μυαλό της ομάδας υπήρχε ένα «πρέπει». Στο τέλος καταφέραμε να κερδίσουμε εύκολα, το διαχειριστήκαμε. Είχαμε συνέπεια στην άμυνα, παλέψαμε για κάθε ριμπάουντ, για κάθε φάση. Έπρεπε να παίξουμε χωρίς εγωισμό. Καλή τύχη στην Παρτίζαν».

Για το επόμενο παιχνίδι με την Μπάγερν στο Μόναχο: «Δεν κοιτάω ούτε καν τα δύο επόμενα, βλέπω μόνο το παιχνίδι με την Μπάγερν. Έπρεπε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στα παιχνίδια που είχαμε τον κόσμο. Κάναμε υπερβολές όταν περάσαμε με διαφορά τις Μονακό και Βαλένθια, οπότε ελπίζω κόντρα στην Μπάγερν να είμαστε συγκεντρωμένοι. Θα λείψουν δύο-τρεις παίκτες από την προετοιμασία μας και θα τους βρούμε απευθείας στο Μόναχο. Αν αυτό είναι φυσιολογικό για μία ομάδα που προετοιμάζεται για ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι, τι να πω. Δεν ευθύνεται κανείς, ούτε οι προπονητές, ούτε οι παίκτες που ρισκάρουν. Αυτή η κατάσταση βοηθάει μόνο τον κόσμο στην Κρήτη που θα δει το ματς. Κανέναν άλλο. Δεν ξέρω πως θα γίνει η προετοιμασία μας για το ματς με τη Μπάγερν.

Για το αν οι προπονητές έχουν γνώμη όσον αφορά τα παράθυρα: «Δε ζητάνε ποτέ τη γνώμη μας, όλοι οι προπονητές έχουμε μία διάρθρωση πολύ σοβαρή. Έχουμε κάνει προτάσεις αλλά δεν έχουνε λάβει υπόψιν τις προτάσεις μας. Για αυτό δεν έγινε το meeting με τον κύριο Στόουνς».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς