19 C
Athens

Ομπράντοβιτς: Δεν νιώθω ότι τα δώσαμε όλα, θέμα της Ελλάδας και της Παρτιζάν ο Παπαπέτρου

Η Παρτιζάν γνώρισε βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστική. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αναφέρθηκε στις απουσίες της ομάδας του, αλλά και στο θέμα της παρουσίας του Παπαπέτρου στην Εθνική στα παράθυρα.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν έμεινε ικανοποιημένος με όσα είδε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Πριν το ματς είπε στους παίκτες του ότι όταν τελειώσει ο αγώνας θα πρέπει να νιιώθουν ότι τα έδωσαν όλα, αλλά όπως είπε μάλλον πρέπει να νιώθουν το αντίθετο.

Όσον αφορά την παρουσία ή όχι του Παπαπέτρου στην Εθνική, ξεκαθάρισε ότι δεν είναι δικό του θέμα αλλά της Παρτιζάν και των ανθρώπων της Ελλάδας.

Αναλυτικά:

«Ξεκινήσαμε το παιχνίδι άσχημα, δεν είχαμε ενέργεια και μόνο στο 2ο δεκάλεπτο η ομάδα μπόρεσε να παλέψει. Είπα στους παίκτες μου πριν το ματς ότι πρέπει να νιώθουμε πως τα δώσαμε όλα, αλλά το συναίσθημά τους μάλλον είναι ακριβώς το αντίθετο».

Για τις απουσίες και τα παράθυρα της FIBA: «Σήμερα ήμασταν χωρίς έξι παίκτες, είχαμε τέσσερις διεθνείς και δύο τραυματίες. Ουσιαστικά παίξαμε με έξι παίκτες. Το πρόβλημα μεταξύ FIBA και EuroLeague δεν είναι σημερινό, είναι χρόνια και πρέπει να καθίσουν να συζητήσουν οι αρμόδιοι. Η Σερβία ζήτησε τους παίκτες και τους είπαμε ναι. Είναι άσχημο οι Εθνικές να παίζουν χωρίς τους καλύτερους παίκτες τους. Για τους παίκτες είναι πολύ πιο δύσκολο από τον οποιονδήποτε άλλο».

Για το αν θα παίξει ο Παπαπέτρου στα παιχνίδια της Εθνικής: «Δεν ξέρω αν θα βρεθεί ο Παπαπέτρου, εγώ είμαι προπονητής. Αυτό έχει να κάνει μεταξύ της Παρτίζαν και της Εθνικής Ελλάδας».

Για το αν θα ενισχυθεί η Παρτίζαν με τον Μπροτζιάνσκι: «Όχι δεν έχω κανένα σχόλιο γιατί είναι η αρχή της σεζόν. Από την αρχή της σεζόν ακούω τέτοια σχόλια. Αν αρχίσω να μιλάω για τα ονόματα που… κλείσανε σε εμάς θα είχαμε δέκα ομάδες με δέκα διαφορετικούς παίκτες. Θα δούμε αν επιβεβαιωθεί η φήμη, εμένα με νοιάζει το σημερινό παιχνίδι που ήταν πάρα πολύ κακό για εμάς»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς