20.4 C
Athens

Τσιλιγκίρη: Στεγανοποίηση στο ΣΕΦ για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια, τα νάιλον θα αφαιρεθούν

Στο κομμάτι της στεγανοποίησης του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας στάθηκε η Χριστίνα Τσιλιγκίρη σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Κανάλι Ένα 90,4.

Η πρόεδρος του ΣΕΦ αποκάλυψε πως για 35 χρόνια δεν είχε πραγματοποιηθεί στεγανοποίηση και για αυτό τα νάιλον βρίσκονταν εδώ και χρόνια σε κάποια σημεία στην οροφή του σταδίου. Με ενέργειες της τωρινής διοίκησης του ΣΕΦ, η στεγανοποίηση ανατέθηκε και ολοκληρώθηκε για πρώτη φορά.

«Χρειαζόμασταν 30 μέρες, 25 εργάσιμες, που τις είχαν όλες τις προηγούμενες ημέρες με την ηλιοφάνεια, και πραγματοποιήθηκε. Έγινε σε εκείνο ακριβώς το σημείο όπου υπάρχουν τα νάιλον εδώ και τόσα χρόνια.

Οι τεχνικοί λοιπόν και σε συνεννόηση με τον Ολυμπιακό, την Παρασκευή
ήθελαν να τα βγάλουν. Ναι αυτό που πρέπει να μας κατηγορήσουν είναι ότι διστάσαμε να τα βγάλουμε την Παρασκευή γιατί δεν μας ενδιαφέρει η επικοινωνία, γιατί όταν ακούς ακραία καιρικά φαινόμενα το Σάββατο το βράδυ, λες πολύ απλά ας περιμένω άλλο ένα 24ωρο να δούμε μήπως μετά από 35 χρόνια που έχει γίνει για πρώτη φορά στεγανοποίηση μήπως χρειάζεται μια επαναληπτική», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε στο Κανάλι Ένα για το συγκεκριμένο θέμα:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς