18.8 C
Athens

ΑΕΚ – ΟΦΗ 3-0: Ο Κουτσιαύτης της άνοιξε τον δρόμο με ανύπαρκτο πέναλτι

Στα νικηφόρα αποτελέσματα επέστρεψε η ΑΕΚ, καθώς επικράτησε εύκολα 3-0 του ΟΦΗ εντός έδρας. Ο Κουτσιαύτης έκανε εύκολο το έργο στην Ένωση, καθώς στο 5′ υπέδειξε ανύπαρκτο πέναλτι και της έδωσε την ευκαιρία να κάνει το 1-0. Από εκεί και πέρα οι Κιτρινόμαυροι καθάρισαν το ματς και πήραν τους τρεις βαθμούς.

Η ΑΕΚ μόλις στο έκτο λεπτό κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Άμραμπατ στο 5ο λεπτό μπήκε μέσα στην περιοχή, έπεσε και ο Κουτσιαύτης υπέδειξε πέναλτι. Σε όλα τα ριπλέι, όμως, φαίνεται ότι ο Μαροκινός εξτρέμ έχει πέσει αρκετά εύκολα, αλλά το VAR δεν κάλεσε καν τον διαιτητή να το δει. Ο Λιβάι Γκαρσία το εκμεταλλεύτηκε και έκανε το 1-0 από την άσπρη βούλα.

Πέντε μόλις λεπτά αργότερα η ΑΕΚ βρήκε και δεύτερο τέρμα. Ο Μάνταλος έβγαλε ωραία πάσα στον Γκατσίνοβιτς μέσα στην περιοχή και αυτός από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει για το 2-0. Η Ένωση είχε τον πλήρη έλεγχο στο παιχνίδι και στο δεύτερο ημίχρονο βρήκε και τρίτο τέρμα. Δράστης αυτή τη φορά ήταν ο Μάνταλος, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

ΓΚΟΛ: 6′ Λιβάι Γκαρσία, 11′ Γκατσίνοβιτς

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 32′ Θοράρινσον

ΑΕΚ (Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Σιντιμπέ, Μουκουντί, Μήτογλου, Χατζισαφί, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς (66′ Αραούχο), Πινέδα (66′ Γαλανόπουλος), Μάνταλος (70′ Μαχαίρας), Άμραμπατ, Λιβάι Γκαρσία (86′ Κοσίδης).

ΟΦΗ (Νταμπράουσκας): Μανδάς, Λάρσον, Μπαλογιάννης, Βούρος, Διαμαντής (83′ Πασαλίδης), Περέα (74′ Στάικος), Μεγιάδο, Ντιουσέ (83′ Νέιρα), Θοράρινσον, Τζου (66′ Νικό), Γκερέρο (66′ Ντουρμισάι).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς