13.2 C
Athens

Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης 2-0: Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε

Ο Ατρόμητος καθάρισε σε μόλις 3 λεπτά την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης. Οι Περιστεριώτες με δύο γρήγορα γκολ πήραν τα ηνία του σκορ και δεν δυσκολεύτηκαν να τα κρατήσουν μέχρι και το τέλος (2-0). Οι Αρκάδες έδειξαν ανήμποροι να αντιδράσουν και υπέστησαν ακόμη μία ήττα.

O Ατρόμητος στην πρώτη του κλασική ευκαιρία ευτύχισε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης ο Ρομπάιγ εκτέλεσε το φάουλ, ο Μαυρομμάτης με κεφαλιά σέρβιρε στον Χατζηισαΐας, ο οποίος με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι παίκτες του Κόουλμαν δεν έβγαλαν το πόδι από το γκάζι και συνέχισαν να πιέζουν. Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί κατάφεραν να βρουν και δεύτερο τέρμα. Συγκεκριμένα, ο Ρομπάιγ έβγαλε την ασίστ στον Κιάρτανσον και αυτός έκανε το 2-0 νικώντας τον Παπαδόπουλο.

Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε, καθώς οι γηπεδούχοι θέλησαν να υπερασπιστούν το προβάδισμα τους και δεν ρίσκαραν. Ο Αστέρας δεν μπόρεσε να φανεί απειλητικός και το 2-0 έμεινε μέχρι το τέλος.

ΓΚΟΛ: 9′ Χατζησαΐας, 12′ Κιάρτανσον

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 62′ Γκονζάλες / 20′ Κάστανο, 48′ Μουνάφο, 71′ Ιγκλέσιας

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Αθανασίου, Μαυρομμάτης, Χατζηισαΐας, Γκονζάλες (68′ Οικονομίδης), Ρομπάιγ (89′ Τζοβάρας), Κουέν (77′ Φρίντγιονσον), Έρλινγκμαρκ, Ροτάριου (78′ Κλωναρίδης), Κιάρτανσον (67′ Τζαβίδας)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαδόπουλος, Κάστανο, Τζουκάνοβιτς, Τασουλής (68′ Αλβάρες), Γκαρντάβσκι (46′ Καρμόνα), Ιγκλέσιας, Μουνάφο (68′ Μπερτόλιο), Σίτο, Μπαράλες (57′ Μπενίτο), Ριέρα, Ριτζίς

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς