23.3 C
Athens

Μίτσελ: Πιστεύουμε στον Ανδρούτσο, είναι σκληρή η μάχη με την ΑΕΚ

Ο προπονητής του Ολυμπιακού υποστήριξε πως ο σύλλογος επενδύει στους Έλληνες ποδοσφαιριστές και έκανε λόγο για σκληρή μάχη με την ΑΕΚ την οποία πάει να κερδίσει η ομάδα του με τη βοήθεια του κόσμου

Πολύ πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το τελικό σκορ επικράτησε του Λεβαδειακού στη Λιβαδειά ο Ολυμπιακός (0-1), με τον Θανάση Ανδρούτσο να πετυχαίνει το χρυσό γκολ και τον Μίτσελ να μιλά με πολύ καλά λόγια για τον Έλληνα δεξιό μπακ.

Παράλληλα, ο Ισπανός υποστήριξε στη NOVA πως επενδύει ο σύλλογος στους Έλληνες ποδοσφαιριστές, ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξη κι έκανε λόγο για σκληρή μάχη με την ΑΕΚ την προσεχή Κυριακή.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Μείναμε μόνο στο 1-0. Μπήκαμε καλά στο παιχνίδι ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο κάναμε πολλές ευκαιρίες. Νικήσαμε δίκαια, πήραμε καλό αποτέλεσμα, ίσως λίγο μικρό. Ο Ανδρούτσος στάθηκε πολύ καλά, μας βοήθησε, προπονείται καλά με την ομάδα Β’. Δουλεύει καλά, πιστεύουμε σε εκείνον. Είχαμε 6 Έλληνες στην ενδεκάδα μας κι αυτό δείχνει πως πιστεύουμε πολύ κι επενδύουμε στους Έλληνες. Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που είναι πάλι μαζί μας και μας υποστηρίζουν. Ξέρουμε πως μας στηρίζουν και τους ευχαριστούμε. Για την Κυριακή προετοιμάζουμε το παιχνίδι με τον καλύτερο τρόπο, είναι μια σκληρή μάχη που θέλουμε να νικήσουμε και μαζί τους θα είναι πιο εύκολο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς