19.7 C
Athens

Ολυμπιακός: Η πτήση για τη Σλοβακία και το «σκανάρισμα» της Κομάρνο από τον Αλμπέρτο Τζουλιάνι (vid)

Στη μάχη της Ευρώπης ρίχνεται την Τετάρτη (9/11) η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού.

Οι Ερυθρόλευκοι ξεκινάνε το φετινό ευρωπαϊκό τους ταξίδι από την Σλοβακία, όπου αντιμετωπίζουν στις 20:00 την Κομάρνο, για τη φάση των «32» του CEV Challenge Cup.

Στο πρώτο ματς των «32» της διοργάνωσης, στην έδρα των Σλοβάκων, οι Πειραιώτες θέλουν να παρουσιάσουν καλό πρόσωπο και να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης στους «16», με φόντο τη ρεβάνς στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», την άλλη Τετάρτη (16/11, 19:00).

ΔΕΙΤΕ VIDEO ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΛΟΒΑΚΙΑ

Στις δηλώσεις του ο προπονητής του Ολυμπιακού, Αλμπέρτο Τζουλιάνι στάθηκε στα όσα πρέπει να διορθώσει η ομάδα του στο παιχνίδι της μετά το ματς με τον Άθλο στην Ορεστιάδα, ενώ έκανε και το «σκανάρισμα» της πολύ επικίνδυνης Κομάρνο.

«Περιμένω να παίξουμε καλύτερα, με σωστή συμπεριφορά, θα είναι δύσκολο ματς, είναι το πρώτο στην Ευρώπη. Η Κομάρνο είναι ποιοτική ομάδα, τους γνωρίζω καλά, γιατί στο παρελθόν με την Εθνική Σλοβακίας έχω δουλέψει με μερικά από αυτά τα παιδιά, είναι καλοί και έμπειροι παίκτες, όμως περιμένω να παίξουμε καλύτερα εμείς, με καλύτερα ποσοστά στην υποδοχή», ήταν τα λόγια του Ιταλού τεχνικού.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς