16.2 C
Athens

Με απόσπασμα από την Αγία Γραφή η πρώτη αντίδραση του Φιρμίνο για τη μη κλήση του στο Μουντιάλ

Πληγωμένος αλλά ευγνώμων για τα όσα έχει ζήσει μέχρι τώρα εμφανίστηκε ο Ρομπέρτο Φιρμίνο μετά την απόφαση του Τίτε να τον αφήσει εκτός 26άδας της εθνικής Βραζιλίας για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ.

Ο επιθετικός της Λίβερπουλ έστειλε ένα άκρως ενωτικό μήνυμα μέσω Instagram στο οποίο, με αποσπάσματα της Αγίας Γραφής, εκφράζει μεν τη θλίψη του για το γεγονός της απουσίας του από το μεγάλο τουρνουά, αλλά ταυτόχρονα εύχεται τα καλύτερα σε όσους κλήθηκαν για να φέρουν το τρόπαιο στο Ρίο.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

«Ξεκινώντας θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα τα υπέροχα μηνύματα. Το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι ένα όνειρο για κάθε παίκτη . Χθες τα πράγματα δεν πήγαν όλα όπως τα φανταζόμουν ή ονειρευόμουν για τη ζωή μου αλλά μπορώ να κοιτάξω πίσω και να είμαι ευγνώμων σε εκείνον που ο σκοπός του είναι καλός, επειδή με εμπιστεύεται. (Ησαΐας 26:3)

Δράττομαι της ευκαιρίας εδώ για να υποβάλω τα σέβη μου και να συγχαρώ όλους τους κληθέντες. Ήταν, είναι και θα είναι πάντα τιμή μου να υπερασπίζομαι την πατρίδα μου ειδικά με το δώρο που μου έδωσε ο Κύριος. Μένω εδώ πεπεισμένος ότι ο Θεός έχει πίστη σε μένα και ελπίζοντας να έρθει η λύτρωση.»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς