16.6 C
Athens

Πιέρος Σωτηρίου: Ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ και η… Ιαπωνία

Σε συνέντευξή του στον Ντέμη Νικολαϊδη ο 29χρονος Κύπριος επιθετικός αποκάλυψε το μεταγραφικό του «φλερτ» με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ από την περίοδο που αγωνιζόταν στον ΑΠΟΕΛ, που ωστόσο δεν προχώρησε ποτέ σε συμφωνία λόγω... Ιαπωνίας

Αποκαλυπτικός ήταν ο πιο περιζήτητος Κύπριος επιθετικός των τελευταίων ετών, Πιέρος Σωτηρίου, στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του Ντέμη Νικολαϊδη στη NOVA «Monday Football».

Ο άλλοτε στράικερ του ΑΠΟΕΛ, που στο σήμερα αγωνίζεται στη μακρινή Ιαπωνία με τη φανέλα της Sanference Hiroshima, μίλησε για τα χρόνια του στην κυπριακή ομάδα, όταν έβαζε το ένα γκολ μετά το άλλο και «τράβηξε» το ενδιαφέρον των «μεγάλων» της Ελλάδας.

Όπως είπε ο 29χρονος επιθετικός, μετά τις εμφανίσεις του με τον ΑΠΟΕΛ στην Ευρώπη και τα δύο γκολ που είχε πετύχει εναντίον του Ολυμπιακού, οι Πειραιώτες έκαναν κρούση για την απόκτησή του, πίσω στο 2017, αλλά δίχως να αποκαλύπτει το «γιατί» και με μία αινιγματική ατάκα απάντησε ότι τελικά η μεταγραφή του δεν προχώρησε ποτέ.

«Παλαιότερα, όταν ήμουν στον ΑΠΟΕΛ, είχα βρεθεί κοντά τόσο στον ΠΑΟΚ, όσο και στον Ολυμπιακό. Αλλά φαίνεται ότι είναι δύσκολο για έναν Κύπριο να παίξει στην Ελλάδα. Πολλοί θέλουν αλλά δεν τους δίνεται η ευκαιρία. Πιο εύκολα πας… Ιαπωνία παρά Ελλάδα», ανέφερε στη σχετική τοποθέτησή του ο Κύπριος φορ, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την ομάδα της Χιροσίμα έως τον Ιούνιο του 2025.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς