18.9 C
Athens

Αγραβάνης: Όμορφη η τοποθέτηση Γιαννακόπουλου, δεν είχα πρόταση από τον Παναθηναϊκό

Ο Δημήτρης Αγραβάνης επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Περιστερίου ύστερα από το πέρασμα του από τη Νάπολι. Ο Έλληνας φόργουορντ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε και στην τοποθέση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ενώ σημείωσε ότι δεν είχε ποτέ πρόταση από τον Παναθηναϊκό.

Ο έμπειρος παίκτης του Περιστερίου δεν μακροημέρευσε στην Ιταλία και επέστρεψε στα πάτρια εδάφη. Ο Βασίλης Σπανούλης τον ένταξε στο ρόστερ του, προσθέτοντας μία έξτρα ποιοτική λύση στην ομάδα των Δυτικών Προαστίων.

 

Ο Αγραβάνης μίλησε για την επιστροφή του στην Ελλάδα, αλλά αναφέρθηκε και στα σενάρια που τον συνέδεσαν με τον Παναθηναϊκό. Στις δηλώσεις του εμφανίστηκε κολακευμένος από τα λόγια του Δημήτρη Αγραβάνη (σε βίντεο στο instagram είχε μιλήσει με καλά λόγια για τον Αγραβάνη και ότι δεν τον πήρε στην ομάδα λόγω του ερυθρόλευκου παρελθόν του), ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν είχε πρόταση από τους Πράσινους.

«Σίγουρα είναι πολύ όμορφη αυτή η τοποθέτηση, να την ακούς από έναν πρόεδρο ομάδας και τόσο ισχυρό άνθρωπο. Όπως είπα και πρόσφατα, επίσημη πρόταση από τον Παναθηναϊκό δεν είχα, οπότε… Αυτή είναι η απάντησή μου», ανέφερε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Τζάμπολ» της ΕΡΤ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς