22.9 C
Athens

Ολυμπιακός – Ελλάδα 12-8: Φιλική νίκη στο Παπαστράτειο κόντρα στην Εθνική

Ο Ολυμπιακός και η Εθνική Ελλάδας έδωσαν φιλικό στο πλαίσιο της προετοιμασίας και των δύο ομάδων. Οι Ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 12-8 της Εθνικής μας και έδειξαν έτοιμοι για την πρεμιέρα του Chmapions League κόντρα στην Προ Ρέκο.

Η ομάδα του Πειραιά πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και εκτός του πρώτου οκταλέπτου (1-2) είχε τα ηνία στο παιχνίδι. Οι Ερυθρόλευκοι ειδικά στο δεύτερο μέρος ήταν καταιγιστικοί και καθάρισαν το ματς (12-8).

Οι δύο προπονητές έκαναν αρκετές δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων τους. Ολυμπιακός και Εθνική θα διασταυρώσουν ξανά τα ξίφη τους σε φιλικό παιχνίδι αύριο (08/11, 19:00).

ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 1-2, 5-4, 3-1, 3-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μιλάνοβιτς): Ζερδεβάς, Δήμου, Βάμος 2, Γραμματικός 1, Φουντούλης 1, Γούβης, Δερβίσης, Μπούσλιε, Μουρίκης, Κολόμβος 6, Φιλίποβιτς 1, Παπαναστασίου, Μπίγιατς, Γκίλλας 1

ΕΛΛΑΔΑ (Βλάχος): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος, Σκουμπάκης 1, Καλογερόπουλος 1, Γκιουβέτσης 1, Σολανάκης 1, Κοπελιάδης, Αλαμάνος, Αλαφραγκής 1, Νικολαϊδης 1, Γαρδίκας, Βλαχόπουλος 2, Λιμαράκης, Αγιωργούσης, Πούρος

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς