23.5 C
Athens

Εθνική Ανδρών: Με Τζορτζ Πάπας η προετοιμασία για τα προκριματικά

Η Εθνική Ανδρών ξεκίνησε την προετοιμασία της για τις αναμετρήσεις με τη Λετονία (11/11, 19:00) και το Βέλγιο (14/11, 21:30) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023. Οι διεθνείς προπονήθηκαν για πρώτη φορά στο ΟΑΚΑ υπό τις οδηγίες του Σωτήρη Μανωλόπουλου. Στην Ελλάδα για πρώτη φορά κλήθηκε και ο Τζορτζ Πάπας του Ολυμπιακού!

Η Ελλάδα δίνει δύο κρίσιμα παιχνίδια με Λετονία στο Ηράκλειο και με Βέλγιο εκτός έδρας και θέλει να κάνει το 2/2, προκειμένου να κάνει αποφασιστικό βήμα για να βρεθεί στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Στην πρώτη προπόνηση ενόψει των δύο αγώνων συμμετείχαν οι Δημήτρης Αγραβάνης, Χάρης Γιαννόπουλος, Νίκος Γκίκας, Χρήστος Σαλούστρος, Βασίλης Μουράτος, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Κωστής Γόντικας, Δημήτρης Μωραΐτης, Δημήτρης Κακλαμανάκης, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Γιώργος Τσαλμπούρης, Τζορτζ Πάπας, Όμηρος Νετζήπογλου και οι Γιώργος Τανούλης και Στέλιος Πουλιανίτης που θα ενισχύσουν την προσπάθεια τις πρώτες μέρες. Δεν ενσωματώθηκε ο Λεωνίδας Κασελάκης ο οποίος δεν είναι απόλυτα έτοιμος μετά τον τραυματισμό του.

Η προπόνηση έγινε υπό τις οδηγίες του Σωτήρη Μανωλόπουλου και των συνεργατών του Σάββα Καμπερίδη, Στέφανου Τριαντάφυλλου και Μάριου Μπατή. Το πρόγραμμα της Εθνικής Ομάδα περιλαμβάνει προπονήσεις στο ΟΑΚΑ μέχρι και το μεσημέρι της Τετάρτης (9/11), οπότε και θα αναχωρήσει για το Ηράκλειο. Το Σάββατο 12 Νοεμβρίου η αποστολή θα επιστρέψει στην Αθήνα και θα αναχωρήσει για το Βέλγιο την επομένη (13/11), από όπου και θα επιστρέψει στην Ελλάδα την Τρίτη 15 Νοεμβρίου.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς