19.7 C
Athens

Λίβερπουλ: Η Fenway Sports Group επιζητά το κατάλληλο αντίτιμο για να προχωρήσει την πώληση των Ρεντς

Τις απαραίτητες διαδικασίες για την πώληση των μετοχών της Λίβερπουλ προανήγγειλε επί της ουσίας ο «κολοσσός» της Fenway Sports Group, που δίχως να διαψεύσει το δημοσίευμα του «Athletic» που έκανε λόγο για σαφή πρόθεση πώλησης των μετοχών του συλλόγου εξήγησε ότι αναμένει προτάσεις από νέους μετόχους κι εφόσον αυτές της τηρούν τις προδιαγραφές, τότε θα προχωρήσουν και οι συζητήσεις για την μεταβίβαση των μετοχών του ιστορικού αγγλικού κλαμπ.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ του «Athletic» έχει ήδη προετοιμαστεί παρουσίαση πλήρης αλλαγής ιδιοκτησίας για τους ενδιαφερόμενους, με τα διεθνή funds «Goldman Sachs» και «Morgan Stanley» ως χορηγοί της ομάδας να βρίσκονται συχνά σε επικοινωνία με υποψήφιους αγοραστές.

Πάντως, στην σχετική ανακοίνωση της η «FSG» ξεκαθαρίζει ότι παραμένει πλήρως αφοσιωμένη στη Λίβερπουλ, την οποία δεν πρόκειται να αφήσει στη μοίρα της εφόσον πρώτα δεν βεβαιωθεί για το μέλλον του συλλόγου σε οικονομικό επίπεδο.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

«Είχαμε πρόσφατα αλλαγές ιδιοκτησίας και φήμες για αλλαγές στην Πρέμιερ Λιγκ, οπότε αναπόφευκτα μας ρωτάνε συχνά για τη Λίβερπουλ.

Η FSG έχει συχνά εισπράξει ενδιαφέρον από τρίτους που επιθυμιούν να γίνουν μέτοχοι στη Λίβερπουλ. H FSG έχει πει και στο παρελθόν ότι με τις σωστές συνθήκες θα σκεφτόμασταν νέους μετόχους, αν ήταν για το καλό της Λίβερπουλ ως συλλόγου.

Η FSG παραμένει απολύτως αφοσιωμένη στην επιτυχία της Λίβερπουλ, εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων».

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς