16.8 C
Athens

Champions League: Σπουδαία ματς και επανάληψη του περσινού τελικού στη φάση των «16»

Σε μεγάλα κέφια η κληρωτίδα του Champions League που ανέδειξε δύο πραγματικές τιτανομαχίες με φόντο την προημιτελική φάση: Δείτε όλα τα ζευγάρια της πρώτης φάσης των νοκ-άουτ στην οποία αναμένεται να γίνει... σφαγή

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (7/11) η κλήρωση για την πρώτη φάση των νοκ-άουτ στο Champions League, με τις 16 κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης για τη φετινή σεζόν να μπαίνουν στις διασταυρώσεις με φόντο το βαρύτιμο τρόπαιο στον τελικό του Ιούνη το 2023 στην Κωνσταντινούπολη.

Η κληρωτίδα είχε μεγάλα κέφια και ανέδειξε από πολύ νωρίς ένα πολύ μεγάλο ευρωπαϊκό ντέρμπι, με τις Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης, σε μία επανάληψη του περσινού τελικού στο Παρίσι, να συγκρούονται με φόντο την οχτάδα της διοργάνωσης.

Μεγάλη μάχη θα δοθεί και σε Παρίσι – Μόναχο ανάμεσα σε Παρί και Μπάγερν, με δύο εκ των φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου να μένουν δεδομένα εκτός συνέχειας από πολύ νωρίς.

Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν στις 14, 15, 21 και 22 Φεβρουαρίου και οι δεύτεροι, στις έδρες των νικητών των οκτώ ομίλων, στις 7, 8, 14 και 15 Μαρτίου.

Η κλήρωση των προημιτελικών, ημιτελικών και τελικού θα διεξαχθεί στις 17 Μαρτίου του 2023.

Αναλυτικά τα ζευγάρια της φάσης των «16» στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση:

Λειψία – Μάντσεστερ Σίτι

Μπριζ – Μπενφίκα

Λίβερπουλ – Ρεάλ Μαδρίτης

Μίλαν – Τότεναμ

Άιντραχτ – Νάπολι

Ντόρτμουντ – Τσέλσι

Ίντερ – Πόρτο

Παρί – Μπάγερν

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς