16.1 C
Athens

ΑΕΚ: Επιβεβαιώθηκαν τα χειρότερα για Ελίασον, 3-4 μήνες εκτός δράσης!

Εξαιρετικά άτυχος στάθηκε ο Σουηδός εξτρέμ της Ένωσης που υπέστη κάταγμα περόνης και θα παραμείνει στα «πιτς» τουλάχιστον μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου

Πολύ άσχημα είναι τα μαντάτα στην ΑΕΚ για την κατάσταση του Νίκλας Ελίασον, καθώς ο Σουηδός εξτρέμ που είχε ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν με τη νέα του ομάδα υπέστη κάταγμα περόνης και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον 3-4 μήνες.

Το χειρότερο σενάριο επιβεβαιώθηκε για τον φορμαρισμένο αλλά άτυχο Ελίασον. Ο πρώτος σε ασίστ παίκτης της Ένωσης δεν γλίτωσε από τη σοβαρή ζημιά μετά το σκληρό μαρκάρισμα του Ζουγκάνοβιτς στον αγώνα με τον Αστέρα στην Αρκαδία (1-1) και ως εκ τούτου θα χάσει το υπόλοιπο τρίμηνο της σεζόν (βγάζοντας εκτός κάδρου το Μουντιάλ), με αυτή την είδηση να σημάνει συναγερμό στις τάξεις του προπονητικού τιμ του Αλμέιδα, ο οποίος αναμένεται να δώσει πιο ενεργό ρόλο στον Τσούμπερ πριν την έλευση του «κλεισμένου» από τον Βόλο, Πόαλο Φερνάντες.

Ο Ελίασον θα χρειαστεί να περάσει από την πόρτα του χειρουργείο για επέμβαση στον αστράγαλό του μέσα στις επόμενες ώρες, ενώ αναμένεται να μεταβεί στη Σουηδία για το επόμενο διάστημα προκειμένου να συνεχίσει εκεί την αποθεραπεία του.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς