22.5 C
Athens

Κάκος: Αψυχολόγητη ενέργεια του Άβιλα και καθαρή παράβαση, ο Δανός είναι ο καλύτερος ξένος που έχει έρθει

Κανονικό και καθόλα νόμιμο ήταν το πέναλτι που κέρδισε ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι «αιωνίων» σύμφωνα με τον Τάσο Κάκο, σε μία δήλωση που δεν προκαλεί καμία εντύπωση.

Ο Έλληνας πρώην διαιτητής χαρακτήρισε ως «αψυχολόγητη» την ενέργεια του Άβιλα και έκανε λόγο για καθαρή παράβαση πάνω στον Ιωαννίδη, ενώ συνέχισε την τοποθέτησή του με την ατάκα ότι ο Δανός Κέλετ είναι ο καλύτερος ξένος που έχει διαιτητεύσει μέχρι σήμερα στη Super League -για τη φετινή σεζόν-.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

«Νομίζω είναι ξεκάθαρη η εικόνα. Ο αμυντικός κάνει μία αψυχολόγητη ενέργεια, ο οποίος κοιτάζει τον αντίπαλο, προσπαθεί να τον εμποδίσει να πάει προς τη μπάλα, απλώνει το χέρι του και τον χτυπά. Ο διαιτητής θεωρεί πως είναι εκτός περιοχής και σφυρίζει για φάουλ. Όμως ο VAR του συνέστησε να κάνει ανασκόπηση και να δει και αυτός πως είναι μέσα στην περιοχή και υπάρχει πέναλτι και ο διαιτητής το έδωσε μετά. Η εικόνα είναι ξεκάθαρη. Απλώνει το χέρι του.

Την παράβαση την έδωσε αλλά είναι οριακό αν είναι μέσα ή έξω αλλά το VAR τον βοήθησε να πάρει την απόφαση», ήταν τα λόγια του Τάσου Κάκου για την επίμαχη φάση στη Λεωφόρο.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς