21.3 C
Athens

Μεταξάς: Τα πέναλτι φέτος είναι συνήθως εναντίον μας

Ο Αστέρας Τρίπολης πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στην ΑΕΚ, η οποία σκόραρε από την άσπρη βούλα. Ο προπονητής των Αρκάδων, Ηρακλής Μεταξάς, ανέφερε μετά το ματς ότι τα περισσότερα πέναλτι φέτος σφυρίζονται κατά της ομάδας τους.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στη NOVA:

«Δεν νομίζω ότι είναι νέα αρχή. Στην Τούμπα κάναμε καλό παιχνίδι και είδατε όλοι πώς διαμορφώθηκε το αποτέλεσμα. Σήμερα ξεκινήσαμε καλά. Είχαμε δύο ευκαιρίες στην αρχή. Μετά πέσαμε λίγο, πήγαμε στη μακρινή μπαλιά και ήρθε μπούμερανγκ στο ματς. Το διορθώσαμε στο δεύτερο μέρος. Είχαμε την ευκαιρία με τον Μπενίτο στο 90′ για να κάνουμε το 2-1. Δυστυχώς υπάρχουν και τα πέναλτι. Φέτος είναι εναντίον μας παρά για εμάς».

Για το ότι επέστρεψαν παίκτες σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια: «Πάντα και τα παιδιά δεν είναι εύκολο να έχουμε συνοχή. Ο Καρμόνα ήταν καιρό έξω. Έκανε τρεις προπονήσεις και κατευθείαν ενενηντάλεπτο και καλό ματς. Δεν είναι εύκολο να αλλάζεις κάθε φορά την ενδεκάδα».

Για το αν είναι στόχος του Αστέρα η εξάδα και αν είναι μακριά: «Και δεν είναι μακριά, αλλά δεν είναι ο στόχος. Δεν σκεφτόμαστε έτσι. Σκεφτόμαστε παιχνίδι με το παιχνίδι. Το να μιλάς για εξάδα, ενώ έχεις μόλις μια νίκη, είναι χαζό».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς