22.5 C
Athens

Παναιτωλικός – Λεβαδειακός 0-0: Το απόλυτο μηδέν υπό το βλέμμα του Κούμαν (hls)

Έναν ακόμα σημαντικό βαθμό πήρε ο Λεβαδειακός στη μάχη που κάνει για την παραμονή, καθώς έκλεψε βαθμό στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό (0-0). Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του ματς, έχασαν ευκαιρίες, αλλά οι δύο ομάδες κόλλησαν στο μηδέν.

 

Ο Παναιτωλικός είχε τον έλεγχο στο ματς και την κατοχή της μπάλας. Οι Αγρινιώτες προσπάθησαν να βρουν το γκολ, αλλά δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν πολλές ευκαιρίες. Την πιο κλασική έχασε ο Καρέλης, ο οποίος ηττήθηκε σε τετ α τετ.

Στον αντίποδα, ο Λεβαδειακός δεν απείλησε σχεδόν καθόλου, καθώς ήταν ξεκάθαρο ότι πήγε για να πάρει την ισοπαλία.

Στο Αγρίνιο βρέθηκε ο Ρόναλντ Κούμαν για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση.

Ο έμπειρος Ολλανδός προπονητής έφτασε το Σάββατο στην Ελλάδα και οι διοικούντες τον σύλλογο του παρέθεσαν γεύμα ενώ του έκαναν δώρο και τη φανέλα της ομάδας με το όνομά του πάνω.

Σημειώνεται πως ο Κούμαν είναι πολύ καλός φίλος του προπονητή του Παναιτωλικού, Γιάννη Αναστασίου ο οποίος τον προσκάλεσε.

 

ΤΟ ΜΑΤΣ

Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν αναγνωριστικό και καμία από τις δύο ομάδες δεν ήταν απειλητική. Ο Παναιτωλικός σταδιακά πήρε τον έλεγχο του ματς και έχασε και την πρώτη του καλή ευκαιρία. Ο Νταγκό με ωραία ενέργεια από τα αριστερά έκανε το γύρισμ στην περιοχή. Ο Καρέλης δεν βρήκε την μπάλα, αλλά αυτή στρώθηκε στον Κολοβό. Ο Έλληνας εξτρέμ σούταρε, αλλά ο Μπαχανάκ τον σταμάτησε με σωτήρια προβολή.

Το πρώτο ημίχρονο είχε ελάχιστες καλές ευκαιρίες. Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν μπορούσαν να φτάσουν με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή. Ο Λεβαδειακός είχε πιο παθητικό ρόλο και προσπαθούσε να χτυπήσει στην κόντρα δίχως επιτυχία.

Στο 50′ ο Λεβαδειακός είχε την πρώτη του τελική ευκαιρία. Ο Βρακάς εκτέλεσε το κόρνερ, βρήκε τον Βινίσιους, αλλά η κεφαλιά του κατέληξε άουτ. O Σενγκέλια απάντησε για τον Παναιτωλικό, αλλά η μπάλα είχε την ίδια κατάληξη. Οι γηπεδούχοι πίεζαν ασφυκτικά στο δεύτερο μέρος, αλλά δεν μπορούσα να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Ο Παναιτωλικός στο 72ο λεπτό έχασε σπουδαία ευκαιρία. Ο Κολοβός έβγαλε τετ α τετ τον Καρέλη, ο οποίος όμως νικήθηκε από τον Μάρκοβιτς, ο οποίος απέκρουσε εντυπωσιακά. Οι Αγρινιώτες συνέχισαν να πιέζουν και έχασαν ακόμη μία φάση. Ο Μόρσεϊ γύρισε την μπάλα μέσα στην περιοχή, αλλά ο Κορνέλιους έδιωξε την τελευταία στιγμή.

Στο 87′ ο Λεβαδειακός πήγε να κλέψει το ματς. Ο Τσάπρας βρέθηκε μέσα στην περιοχή, αλλά δεν βρήκε συμπαίκτη του και πέρασε ανεκμετάλλευτη η ευκαιρία των φιλοξενουμένων. Μέχρι το φινάλε δεν άλλαξε κάτι και οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 18′ Σενγκέλια, 85′ Ξενιτίδης / 29′ Νίκας, 90+9′ Μάρκοβιτς

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ανέστης, Μπακάκης, Λάρσον, Κορνέλιους, Χουχούμης, Μλάντεν (64′ Ντουάρτε, 76′ Φλόρες), Μάρτενσον, Κολοβός (76′ Ξενιτίδης), Νταγκό (67′ Μόρσεϊ), Σενγκέλια, Καρέλης.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Μάρκοβιτς, Μπάχανακ, Βινίσιους, Λιάγκας, Τσάπρας, Σκβάρκα (90+5 Τσιριγώτης), Νίκας, Χάμοντ, Βρακάς, Λουαλούα (80′ Γιαννιώτας), Πέτρε (90+5 Τζημόπουλος).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς