19.9 C
Athens

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1-0: Οι Πράσινοι «χτύπησαν» στις καθυστερήσεις και πήραν το ντέρμπι της Κ19

Με γκολ του Ζεϊμπέκη στις καθυστερήσεις του αγώνα (90+2′) ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 1-0 του Ολυμπιακού στο «αιώνιο» ντέρμπι της Super League K19, σε ένα μικρό pre-game για τον σπουδαίο αγώνα των πρώτων ομάδων το βράδυ (19:30) στη Λεωφόρο.

Οι Πράσινοι ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού και με ήρωα τον Ζεϊμπέκη πήραν μία πολύ σημαντική νίκη μειώνοντας στους 4 βαθμούς τη διαφορά από τον πρωτοπόρο και αήττητο -μέχρι σήμερα- Ολυμπιακό.

Ένα κόρνερ στο 90+1′ ήταν τελικά αυτό που έκρινε τα πάντα, με τον Παπαδούδη να κατεβάζει ρολά μέχρι εκείνη την ώρα, αλλά να προδίδεται από την άμυνά του λίγο πριν το φινάλε.

Οι Ερυθρόλευκοι πήραν μέτρα στο δεύτερο ημίχρονο και απειλούσαν με μεγαλύτερη συχνότητα με κύριο εκφραστή των επιθέσεών τους τον Μοίρα, αλλά τελικά έφυγαν με άδεια χέρια από το Κορωπί για αυτή που ήταν η πρώτη τους ήττα στη φετινή σεζόν της Super League Κ19.

Παναθηναϊκός: Λίλο, Τσεβάς, Παυλάκης, Προδρομίτης (46′ Ζεϊμπέκης), Κατρής, Λιατίφης (83′ Κάλος), Κυριόπουλος, Συμεωνίδης, Νταμπίζας (53′ Ναλιτζής), Καλοσκάμης (83′ Τσιάβος), Βολάκης (83′ Σπαθάρης).

Ολυμπιακός: Παπαδούδης, Κουτσογούλας, Ρέτσος, Κωστούλας, Χρήστου, Τσέλα, Πατήρας (66′ Μπακούλας), Μουζακίτης, Μοίρας (70′ Προκοπίου), Παπακανέλλος (80′ Αλίγιαγκιτς), Σταυρόπουλος (80′ Φρέρης).

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς