14.3 C
Athens

Βουλιαγμένη – Νουαζί Λε Σεκ 9-12: Γλυκιά ήττα πρόκρισης στους ομίλους του Champions League

Στους ομίλους του Champions League προκρίθηκε η Βουλιαγμένη. Ο ΝΟΒ μπορεί να ηττήθηκε 12-9 από τη Νουαζί Λε Σεκ, αλλά πήρε το εισιτήριο για τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Η ελληνική ομάδα υπερασπίστηκε τη νίκη με 6 γκολ στον πρώτο αγώνα (17-11) και προκρίθηκε στον όμιλο του Ολυμπιακού!

Η Βουλιαγμένη ήταν εξαιρετική στο πρώτο οκτάλεπτο της αναμέτρησης και προηγήθηκε με 4-1. Στη συνέχεια, όμως, κατέρρευσε και δέχθηκε την ανατροπή από τη Νουαζί Λε Σεκ. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 12-9, αλλά δεν μπόρεσαν να καλύψουν και την ήττα του πρώτου αγώνα.

Κορυφαίος για τη Βουλιαγμένη ήταν ο Παπασηφάκης με 3 γκολ, ενώ ακολούθησε ο Χαλυβόπουλος με 2 τέρματα. Στη αντίπερα όχθη, ξεχώρισε ο Πέτκοβιτς με 4 γκολ.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΝΟΥΑΖΙ ΛΕ ΣΕΚ 9-12

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 4-1, 2-4, 2-3, 1-4.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος Αρ. 2, Αλμύρας 1, Καλογερόπουλος, Τρούλος 1, Νικολαΐδης, Παπασηφάκης 3, Γούντχεντ 1, Αλαφραγκής 1, Καπότσης, Κουρούβανης, Φάρμερ, Ανδρεάδης.

ΝΟΥΑΖΙ ΛΕ ΣΕΚ (Στέφαν Τσίριτς): Γκαρσό, Σοντατιέρ, Νταρντόν, Μπίροτς 2, Ντο Καρμό 2, Οντό Μετογκλό, Γκόγκοφ 1, Πέτκοβιτς 4, Μπόουεν 2, Κράπιτς 1, Αίτ Νταμάν, Γκοερίν, Ντουτέτ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς