18.7 C
Athens

Πανιώνιος – Ολυμπιακός 3-14: Σαρωτικός στη Νέα Σμύρνη

Αήττητη παρέμεινε η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, καθώς επικράτησε του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη με 14-3. Οι Ερυθρόλευκες κυριάρχησαν στο παιχνίδι και δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο του αγώνα.

Ο Ολυμπιακός έδειξε τις προθέσεις του από την αρχή του αγώνα, όταν και προηγήθηκε με 3-0. Ο Πανιώνιος έδειξε ανταγωνιστικός μόνο στο δεύτερο οκτάλεπτο, όπου κατάφερε να σημειώσει 2 γκολ, με τη διαφορά να μένει αναλλοίωτη (2-5).

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ήταν κυρίαρχος. Οι Ερυθρόλευκες με εξαιρετική παρουσία σε άμυνα και επίθεση πήραν τη νίκη με 14-3 και έκανε το 5/5 στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών.

Πρώτες σκόρερ για τον Ολυμπιακό ήταν η Σιούτη (3 γκολ) και η Βασιλική Πλευρίτου (3 γκολ).

ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 0-3, 2-2, 1-5, 0-4

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Γιώργος Κατσούλης): Μήτσου, Κελαδίτη, Κάτσιου, Μπογατσένκο, Κοτσάφτη-Απέργη 1, Μαστροκάλλου 1, Γαλιατσάτου, Λούδη, Δ. Παπαναστασίου, Αν. Παπαναστασίου, Μαυρωτά, Θωμοπούλου, Υφαντή

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Αλεξάνταρ Τσίριτς): Διαμαντοπούλου, Ελ. Πλευρίτου 1, Χριστοδούλου-Αούτ, Ελευθεριάδου 1, Τριχά 2, Ξενάκη, Σιούτη 3, Μ. Πλευρίτου 2, Τορνάρου, Β. Πλευρίτου 3, Σάντα 1, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Σταματοπούλου, Τζωρτζακάκη, Παπαδοπούλου

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς