18.1 C
Athens

Απόλλων Σμύρνης – ΑΕΚ Β’ 1-0: Η κεφαλιά του Ντομίνγκεζ έκρινε τα πάντα στη Ριζούπολη (vid)

Με τέρμα του Βραζιλιάνου αρχηγού του, Λουίς Ντομίνγκεζ, ο Απόλλωνας Σμύρνης επιβλήθηκε με άγχος στην πρεμιέρα (1-0) της ΑΕΚ Β‘ που έδειξε καλά στοιχεία στην επίθεση αλλά με σημαντικά κενά στην άμυνα.

Ένα τέτοιο πλήρωσε η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου στο 87ο λεπτό το αγώνα, όταν ο Ντομίγνκες πήδηξε ψηλότερα από όλους μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά και νίκησε τον Χατζηεμμανουλή για το τελικό 1-0 στο γήπεδο της Ριζούπολης, στο πρώτο φετινό παιχνίδι για τον Β’ Όμιλο της Super League 2.

Ο Απόλλωνας ήταν η ομάδα που είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, είδε τη διαιτητή Αντωνίου να το ακυρώνει ένα καθαρό γκολ στο πρώτο ημίχρονο, αλλά τελικά τα… χρειάστηκε για να πανηγυρίσει το πρώτο τρίποντο στη σεζόν, σε μία χρονιά που έχει ως ξεκάθαρο στόχο την απευθείας επάνοδο στα «μεγάλα σαλόνια» της Super League 1.

Στον αντίποδα, για την β’ ομάδα της Ένωσης, αυτό ήταν ένα θετικό πρώτο δείγμα γραφής σε μία δύσκολη αποστολή με το… καλησπέρα στο πρωτάθλημα. Αυτός που ξεχώρισε με τις κινήσεις του και τις τελικές του προσπάθειες από τους Κιτρινόμαυρους ήταν ο αδερφός του Λιβάι Γκαρσία, Τζούντα, που μάλιστα είχε και μία μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ μόλις στο 16ο λεπτό.

Απόλλων Σμύρνης (Τάτσης): Κότσαρης, Λούι (63′ Ερέρα), Οντόνε, Τσελεπίδης, Ντομίνγκες, Πατάπης (83′ Μωραΐτης), Κοροβέσης (52′ Εσπάνια), Παπαγεωργίου, Σίγκνεβιτς, Χαλίμι, Κρητικός (63′ Λούσινγκερ).

ΑΕΚ Β’ (Οφρυδόπουλος): Χατζηεμμανουήλ, Ραντόνια, Κάτσικας, Τρουμπούλος, Παρράς (76′ Σταμούλης), Ρουκουνάκης, Μουστακόπουλος (83′ Πάπα), Σπυριδάκης (76′ Γκολφίνος), Γερολέμου, Τζ. Γκαρσία (46′ Σκόνδρας), Ε. Χριστόπουλος.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς