16.4 C
Athens

Νέα σημαντική απώλεια για την Αγγλία στο Μουντιάλ: Εκτός με τραυματισμό και ο Τσίλγουελ

Ο μπακ της εθνικής Αγγλίας και της Τσέλσι, Μπεν Τσίλγουελ, αναμένεται να χάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ (20/11-18/12), αφού οι εξετάσεις έδειξαν ότι έχει υποστεί σοβαρή ζημιά στον οπίσθιο μηρό του, όπως ανακοίνωσε σήμερα Σάββατο η ομάδα της Premier League.

Ο 25χρονος Τσίλγουε, στις καθυστερήσεις του αγώνα της Τσέλσι στο Champions League επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ (2-1) την Τετάρτη, αισθάνθηκε τράβηγμα στο πίσω μέρος του αριστερού μηρού του, μετά από ένα σπριντ, έπεσε στο έδαφος προτού αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο, και φωτογραφήθηκε να φεύγει από το «Στάμφορντ Μπριτζ» με πατερίτσες.

«Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι ο Μπεν υπέστη σοβαρό τραυματισμό και ο αμυντικός δυστυχώς αναμένεται να χάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Τσέλσι.

«Ο Μπεν θα ξεκινήσει τώρα ένα πρόγραμμα αποκατάστασης με το ιατρικό τμήμα του συλλόγου», προσθέτει σχετικά η αγγλική ομάδα.

Τα νέα έρχονται ως ένα ακόμη πλήγμα για την Αγγλία, που θα στερηθεί επίσης τις υπηρεσίες του Ρις Τζέιμς της Τσέλσι, ο οποίος θα είναι εκτός για οκτώ εβδομάδες λόγω τραυματισμού στο γόνατο στο παιχνίδι με την Μίλαν.

Η Αγγλία ξεκινά τη διαδρομή στο Παγκόσμιο Κύπελλο εναντίον του Ιράν στις 21 Νοεμβρίου.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς