18.1 C
Athens

Η συγκλονιστική ανάρτηση της συζύγου του Αλέξανδρου Νικολαΐδη μπροστά από γκράφιτι για τη μνήμη του (pic)

«Πώς χωράει μέσα στην θλίψη τόση ομορφιά... Πώς την γαληνεύει, την ημερεύει...», αναφέρει η Δώρα Τσαμπάζη στο υπέροχο μήνυμά της μπροστά από ένα τρομερό γκράφιτι που απεικονίζει τον αδικοχαμένο σύζυγό της

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης μας άφησε πολύ νωρίς, αλλά θα ζει μέσα από τις ιστορίες που θα λέγονται γι’ αυτόν, τις πράξεις αγάπης που θα γίνουν πάνω στο όνομα και τη μνήμη του, τις αναμνήσεις από τις μεγάλες αθλητικές επιτυχίες του αλλά και τη μεγαλοψυχία του που αποτελεί οδηγό για τη νέα γενιά.

Όλα αυτά αποτυπώνονται σε ένα γκράφιτι, με ένα δικό του βλέμμα στο κολυμβητήριο του Βύρωνα. Εκεί βρέθηκε και η σύζυγός του, Δώρα Τσαμπάζη, που με μία φωτογραφία της μπροστά από το σημείο μας «έσπασε» την καρδιά. Αλλά, την ίδια στιγμή, μας τη γλύκανε κιόλας χάρη στα γεμάτα συναίσθημα λόγια της αλλά και την «επίθεση αγάπης» που δέχθηκε από χιλιάδες χρήστες στα social media.

«Πώς χωράει μέσα στην θλίψη τόση ομορφιά… Πώς την γαληνεύει, την ημερεύει…», ήταν τα λόγια της δημοσιογράφου που τιμά με κάθε ευκαιρία τη μνήμη του αδικοχαμένου άντρα της.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς