16.2 C
Athens

Τόμας: Έχω μεγάλες φιλοδοξίες για την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ

Ο Μπράντον Τόμας επέστρεψε μετά από σχεδόν δύο μήνες στην αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (5/11, 21:00), με τον ίδιο να δείχνει ιδιαίτερα ανυπόμονος να πατήσει ξανά το χορτάρι της Τούμπας και να δώσει χαρά στο κοινό της ομάδας.

«Έχω μεγάλες φιλοδοξίες για την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ», τόνισε ο Ισπανός στράικερ που αποκάλυψε ότι αρχίζει να μαθαίνει ελληνικά, ενώ σχολίασε με κυνικό τρόπο τα «σκαμπανεβάσματα» στην απόδοση του Δικεφάλου στη Super League.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για το ότι γύρισε μετά από το διάστημα τραυματισμού και αν του έλειψε το ποδόσφαιρο: «Μου έχει λείψει πολύ. Γι’ αυτό το λόγο βρίσκομαι εδώ, να μπορώ να παίξω και να βοηθήσω την ομάδα. Έχω μεγάλες φιλοδοξίες για την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ».

Για το αν του έχει λείψει να σκοράρει: «Φυσικά. Είμαι επιθετικός και η δουλειά μου είναι να σκοράρω. Θέλω να βρίσκομαι στον αγωνιστικό χώρο και να σκοράρω για να μοιράσω χαρά στον κόσμο μας. Μακάρι να το κάνω όσο πιο άμεσα γίνεται».

Για τα σκαμπανεβάσματα του ΠΑΟΚ στην απόδοσή του: «Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη εξήγηση. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και το ελληνικό πρωτάθλημα. Είχαμε σκαμπανεβάσματα και πρέπει να βελτιωθούμε. Να το ξεκινήσουμε από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα ώστε να κλείσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτά τα παιχνίδια».

Για το ματς με τον ΠΑΣ: «Περιμένω ένα δύσκολο ματς. Ο ΠΑΣ είναι μια ομάδα που έχει κάποια θετικά στοιχεία και θα έρθει εδώ για τη νίκη. Για μας είναι μονόδρομος η νίκη, δεν υπάρχει ισοπαλία ούτε ήττα. Είναι μια νίκη που χρειαζόμαστε για να έχουμε καθαρό μυαλό και αυτοπεποίθηση. Αυτό που σκεφτόμαστε είναι μόνο πώς θα πάρουμε τη νίκη».

Για το ότι έχει προσαρμοστεί στην Ελλάδα: «Εγώ μιλάω λίγα ελληνικά και μου αρέσει πολύ. Είναι δύσκολο, αλλά προσπαθώ να μαθαίνω. Προσπαθώ να κάνω μαθήματα και να μάθω γιατί πιστεύω ότι θα με βοηθήσει περισσότερο».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς