23.5 C
Athens

«Απλώς ένα ακόμη βήμα»: Το σχόλιο του Γιάννη Αντετοκούνμπο για το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία των Μπακς

O Γιάννης Αντετοκούνμπο σημείωσε το πρώτο του triple-double της σεζόν -και 30o της καριέρας του στο ΝΒΑ-, o Τζρου Χόλιντέϊ σημείωσε 29 πόντους και οι Μιλγουόκι Μπακς έφτασαν σε ρεκόρ 8-0 για πρώτη φορά στην ιστορία τους, νικώντας με 115-102 τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς στη Μινεάπολη.

Το Μιλγουόκι εξακολουθεί η μοναδική αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος (6-0 εντός και 2-0 εκτός) και έγινε η πρώτη ομάδα που ξεκίνησε τη σεζόν με 8-0 από το 2015-16, όταν οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς ξεκίνησαν τη χρονιά με 24-0 καθοδόν προς το ρεκόρ ΝΒΑ με 73 νίκες στην κανονική περίοδο.

«Το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία του συλλόγου είναι απλώς ένα ακόμη βήμα. Συνεχίζουμε να χτίζουμε», έγραψε στο twitter ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ενώ μιλώντας στους δημοσιογράφους τόνισε μετά τη νίκη με τη Μινεσότα:

«Είναι υπέροχο που είμαι μέρος του. Ποτέ δεν μπορείς να το θεωρήσεις δεδομένο. Είμαι πολύ, πολύ χαρούμενος που είμαι μέρος του και που μπορώ να έχω μια ομάδα που μπορούμε να ξεκινήσουμε τη σεζόν με 8-0. Αλλά στο τέλος της ημέρας είμαι χαρούμενος που χτίζουμε καλές συνήθειες», πρόσθεσε.

«Το να πασάρεις την μπάλα δημιουργεί πολλή ενέργεια», είπε ο Αντετοκούνμπο. «Ήμασταν σε θέση να κυκλοφορήσουμε τη μπάλα, όλοι την άγγιζαν, όλοι σούταραν Και ήταν διασκεδαστικό. Οι τύποι έκαναν σουτ και ήταν απλά μεταδοτικό.»

«Το 8-0 είναι υπέροχο, αλλά είμαι περήφανος για το πώς παίζει η ομάδα. Πώς αμυνόμαστε μαζί και πώς κυκλοφορούμε τη μπάλα. Πώς κάνουμε τα σουτ. Πώς είμαστε ανιδιοτελείς και πώς χτίζουμε καλές συνήθειες. Ας ελπίσουμε ότι αυτές οι συνήθειες μπορούν να μεταφερθούν στο επόμενο παιχνίδι και στους 74 αγώνες που μας απομένουν συν τα πλέι οφ», κατέληξε.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς