12 C
Athens

Γεμάτη αυτοπεποίθηση η Σάκκαρη: «Αισθάνομαι ατρόμητη στο γήπεδο, δεν υπάρχει κάποιο άλλο μυστικό»

Εκπληκτική η Μαρία Σάκκαρη νίκησε στα δύο σετ (6-2, 6-3) και την Ονς Ζαμπέρ μέσα σε 70 λεπτά, όπως είχε κάνει πριν απέναντι σε Πεγκούλα και Σαμπαλένκα και πέρασε στα ημιτελικά των WTA Finals ως πρώτη στον όμιλό της, αποφεύγοντας τη συνάντηση με την πρώτη του άλλου ομίλου, Ίγκα Σφιόντεκ.

«Νομίζω ότι πρέπει απλώς να συνεχίσω να κάνω αυτό που έκανα», είπε η Μαρία Σάκκαρη μετά «οπλισμένη» με ανακούφιση αλλά και αυτοπεποίθηση μετά τον αγώνα.

«Έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Αισθάνομαι απλά ατρόμητη στο γήπεδο. Απολαμβάνω τον εαυτό μου εδώ. Δεν υπάρχει κανένα μυστικό πίσω από το πώς παίζω, ήρθε η ώρα να αρχίσω να παίζω καλά ξανά. Είμαι πολύ χαρούμενος που πραγματικά συμβαίνει εδώ», πρόσθεσε η 27χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

«Παίξαμε πριν από χρόνια, νομίζω ότι ήταν στο Fed Cup», είπε στη συνέχεια για την Ονς Ζαμπέρ. «Αστειευόμουν μαζί της ότι με…πυροβολούσε όλη την ώρα, παίζοντας στο Μαυροβούνιο, στο γκρουπ 3, δεν ήταν κανείς εκεί. Απλώς κανονικοί παίκτες τότε. Αλλά και οι δύο φτάσαμε στην κορυφή».

Στα ημιτελικά του τουρνουά στο Τέξας, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα αντιμετωπίσει μια εκ των Ντάρια Κασάτκινα ή Καρολίν Γκαρσιά.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς