18.2 C
Athens

Βέροια – ΠΑΟΚ Β’ 1-1: Επέστρεψε στη δράση ο Μιχαηλίδης, έχασαν το τρίποντο στο 95′ οι Ασπρόμαυροι (vid)

Ένα γκολ στην τελευταία φάση του αγώνα ήταν αυτό που απέτρεψε τον ΠΑΟΚ Β’ από το να πανηγυρίσει τρίποντο στην Ημαθία, στην πρεμιέρα της Super League 2 απέναντι στη Βέροια με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλος (1-1).

Οι Ασπρόμαυροι δεν έθελξαν με την απόδοσή τους και παρότι βρέθηκαν κοντά στο τρίποντο δεν κατάφεραν να φύγουν με αυτό αφού οι γηπεδούχοι βρήκαν γκολ ισοφάρισης στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων.

 

Το σημαντικότερο νέο ασφαλώς για τον ΠΑΟΚ συνολικά ήταν η επιστροφή του Γιάννη Μιχαηλίδη στη δράση, οχτώ μήνες μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του. Ο ταλαντούχος κεντρικός αμυντικός πέρασε ως αλλαγή στο 64ο λεπτό.

 

Στα του ματς, οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτοι με μια κεφαλιά του Φασίδη που έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ είχαν τετ α τετ με τον Μπουολί που όμως δεν απέφερε καρπούς αφού ο Μορικέλι πρόλαβε κι έδιωξε σε κόρνερ.

Μια αντεπίθεση όμως ήταν αρκετή για τον ΠΑΟΚ στο 54ο λεπτό. Ο Μπράντονιτς συνεργάστηκε υποδειγματικά με τον Χατζηστραβό κι εκείνος από το ύψος του πέναλτι έπιασε το σουτ κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να διαμορφώσει το 0-1.

 

Ο ΠΑΟΚ Β’ έδειχνε να διαχειρίζεται το αποτέλεσμα όμως στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τασιούλας υπέπεσε σε πέναλτι που αξιοποίησε ο Μπουολί για να σώσει τον βαθμό για τη Βέροια.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς