12 C
Athens

Σκάρπα: Είμαι ενθουσιασμένος για τη Νότιγχαμ, θέλω να μείνω εκεί ακόμα κι αν πέσουμε

Η Παλμέιρας κατέκτησε το 11ο πρωτάθλημα στην ιστορία της και το πρώτο μετά από μια τετραετία, με τον Γκουστάβο Σκάρπα να αποτελεί τον παίκτη-κλειδί για τον Άμπελ Φερέιρα σε όλη αυτή τη φανταστική διαδρομή.

Ο Βραζιλιάνος μιλώντας στο βραζιλιάνικο πόντκαστ «PodPorco» αναφέρθηκε στο κεφάλαιο της Νότιγχαμ που ανοίγεται από τον Ιανουάριο και εξέφρασε τον ενθουσιασμό του.

«Είδα μέρος του αγώνα με τη Λίβερπουλ. Κόντρα στην Άρσεναλ δεν το είδα (γέλια)», είπε αστειευόμενος ο Βραζιλιάνος (σ.σ. η Άρσεναλ είχε επικρατήσει με 5-0). Η ομάδα είναι στην τελευταία δεν μπορεί να πάει χειρότερα, ό,τι έρθει είναι κέρδος. Είναι δύσκολο», ανέφερε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε:

«Φεύγω από την πρωταθλήτρια Βραζιλίας. Ξέρω πόσο πολύ χρειάστηκε για να κερδίσω τον σεβασμό και τον θαυμασμό των φιλάθλων σε έναν σύλλογο όπως η Παλμέιρας. Είναι η εμπειρία, η ευκαιρία. Είμαι πολύ χαρούμενος, πολύ ενθουσιασμένος. Αυτό που μου αρέσει πολύ είναι η πρόκληση. Είναι συμβόλαιο 3,5 ετών».

«Ξέρω ότι φεύγω από εδώ με ανοιχτές πόρτες. Αυτή ήταν η πραγματική μου πρόθεση να είμαι ξεκάθαρος στη διαπραγμάτευση. Θέλω να φύγω, υπέγραψα προσύμφωνο, αλλά θα ήθελα να μείνω εδώ μέχρι το τέλος. Εξέφρασα την επιθυμία μου να φύγω. Αν πέσουμε με τη Νότιγχαμ, θα παραμείνω εκεί. Αν τα πάω καλά και έχω άλλη μια ευκαιρία, ακόμα καλύτερα. Η ιδέα μου είναι να μην επιστρέψω στην πρώτη δυσκολία», υποστήριξε ο Σκάρπα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς