24.3 C
Athens

Γιαννακόπουλος κατά διαιτησίας, υπέρ Ράντονιτς και με ένα υστερόγραφο για τον Λάσο (vid)

Με τοποθέτησή του μέσω βίντεο στο Instagram ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέφρασε τα έντονα παράπονά του για το «κλέψιμο» της ομάδας του στο ματς με την Παρτιζάν, στήριξε δημόσια τον Ράντονιτς και «έσβησε» με μία ατάκα την επιλογή του Πάμπλο Λάσο

Με ανάρτησή του στα social media ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, αναφέρθηκε με τον δικό του καυστικό τρόπο στο χθεσινό παιχνίδι των Πρασίνων με την Παρτιζάν στο ΟΑΚΑ, εκφράζοντας ξανά τα έντονα παράπονά του για τη διαιτησία κατά της ομάδας του, όντας πάντως ειλικρινής σχετικά με την κακή εικόνα του «τριφυλλιού» στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα απέναντι στο σύνολο του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

«Προφανώς δεν έχουν βρεθεί οι αυτοματισμοί και θα έπρεπε να παίζουμε καλύτερα ήδη. Αυτό όμως δηλαδή τι κάνει; Κάνει τα πράγματα να είναι ότι δεν πρέπει να κερδίζουμε εμείς αν δεν παίξουμε στο 100%; Δεν πρέπει ο Παναθηναϊκός να μπορεί να προχωράει αν δεν έχει 40 και 50 εκατομμύρια μπάτζετ;», αναρωτιέται μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, που εξέφρασε ανοιχτά την εμπιστοσύνη του στον Ντέγιαν Ράντονιτς και «έσβησε» με μία μόνο ατάκα την προοπτική του Πάμπλο Λάσο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος το φετινό καλοκαίρι από τη Ρεάλ μετά την περιπέτεια της υγείας του.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Προφανώς και δεν παίξαμε καλά. Προφανώς και δεν θα έπρεπε να κυνηγάμε 20 πόντους από το πρώτο δεκάλεπτο. Προφανώς δεν έχουν βρεθεί οι αυτοματισμοί και θα έπρεπε να παίζουμε καλύτερα ήδη. Αυτό όμως δηλαδή τι κάνει; Κάνει τα πράγματα να είναι ότι δεν πρέπει να κερδίζουμε εμείς αν δεν παίξουμε στο 100%; Δεν πρέπει ο Παναθηναϊκός να μπορεί να προχωράει αν δεν έχει 40 και 50 εκατομμύρια μπάτζετ; Δεν πρέπει ο Παναθηναϊκός να προχωράει αν δεν έχει τον καλύτερο προπονητή και το καλύτερο ρόστερ του κόσμου; Δεν το καταλαβαίνω αυτό.

Στο μηδέν φτάσαμε πέρυσι και πρόπερσι, προσπαθούμε να ξαναχτίσουμε. Μια ομάδα πώς χτίζεται; Χτίζεται μέσα από υπομονή και μέσα από νίκες. Αν, λοιπόν, σε κλέβουν και δεν μπορείς να έχεις τη ψυχολογία μιας νίκης, παίζοντας ακόμα και άσχημα ή χτίζοντας, τότε τι; Να κοιτάμε τα δικά μας… Προφανώς και η ομάδα θέλει βελτίωση, προφανώς και θέλει χτίσιμο. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.

Και κάτι ακόμα. Ο προπονητής μας δηλαδή ήταν καλός για να πάρει το πρωτάθλημα Γιουγκοσλαβίας πέρυσι. Τώρα δεν κάνει… Γιατί μέσα σε 1,5 μήνα χωρίς προετοιμασία δεν έχει καταφέρει να φτιάξει ομάδα που να κερδίζει τα πάντα.

Επίσης, Λάσο… Μα προφανώς και είναι τεράστιος προπονητής. Αλλά να ρωτήσω κάτι; Έχει δοκιμαστεί ποτέ σε μπάτζετ κάτω των 30-40-50 εκατομμυρίων που έχει η Ρεάλ; Δεν ξέρω… Πώς βγάζετε τα συμπεράσματα ότι είναι η καλύτερη επιλογή για τον Παναθηναϊκό; Για εμένα δεν είναι η καλύτερη επιλογή για τον Παναθηναϊκό. Για εμένα είναι ο Ράντονιτς η καλύτερη επιλογή».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς