23.4 C
Athens

Θρήνος στην Πολωνία για τον θάνατο του Ιγκόρ Σιπνιέφσκι, πρώην ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών ο Πολωνός άλλοτε επιθετικός του Παναθηναϊκού, της Καλλιθέας, του ΟΦΗ και της Καβάλας Ιγκόρ Σιπνιέφσκι βυθίζοντας στη θλίψη το πολωνικό ποδόσφαιρο κι όχι μόνο

Θρήνος επικρατεί στην Πολωνία από τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής (4/11) λόγω του ξαφνικού χαμού του Ιγκόρ Σιπνιέφσκι, του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή που είχε αγωνιστεί και στη χώρα μας με τη φανέλα της Καβάλας, του Παναθηναϊκού για μία τριετία (1998-2001), του ΟΦΗ στην Κρήτη και της Καλλιθέας.

Συνολικά, με τις ελληνικές ομάδες στις οποίες αγωνίστηκε ο Σιπνιέφσκι μέτρησε 28 γκολ σε 116 εμφανίσεις, ενώ είχε αγωνιστεί και δύο φορές με το εθνόσημο της Πολωνίας.

Την είδηση του θανάτου του τη μετέδωσε το πρωί της Παρασκευής το πολωνικό πρακτορείο ειδήσεων δίχως να κάνει γνωστά τα αίτια του χαμού του, μόλις στα 47 του έτη.

Κατά τη διάρκεια της πολυτάραχης ζωής του και ειδικότερα από τη στιγμή που σταμάτησε το ποδόσφαιρο και μετά, ο Σιπνιέφσκι αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα υγείας λόγω αλκοολισμού, ενώ λόγω χουλιγκανισμού πέρασε ενάμιση χρόνο στη φυλακή, μετά από διαμάχη του με αστυνομικούς έξω από γήπεδο στην Πολωνία.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς