17 C
Athens

«Ο Ζιντάν έχει έρθει σε συμφωνία για να αναλάβει την εθνική Γαλλίας μετά το Μουντιάλ»

Δεδομένη θεωρούν στη Γαλλία και την Ισπανία την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των «τρικολόρ» από τον Ζινεντίν Ζιντάν, μετά το πέρας του Μουντιάλ στο Κατάρ και ανεξαρτήτως την πορεία της Γαλλίας σε αυτό.

Σύμφωνα με τα όσα γράφοντα κατά κόρων στον ισπανικό Τύπο τις τελευταίες ημέρες, ο σπουδαίος «Ζιζού», που εξακολουθεί να κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά μετά την απομάκρυνσή του από τη Ρεάλ πριν δύο χρόνια, τα έχει βρει σε όλα με την εθνική ομάδα της Γαλλίας, στην οποία φαίνεται πως θα συνεχίσει την προπονητική καριέρα του από το 2023 και μετά διαδεχόμενος τον Ντιντιέ Ντεσάμπ.

Πρόσφατα και με την ευκαιρία των αποκαλυπτηρίων ενός νέου του αγάλματος στο μουσείο Grévin, ο «ZZ» επεσήμανε ότι σύντομα θα επιστρέψει στους πάγκους: «Δεν μου λείπει το… κοστούμι του προπονητή. Δεν είμαι μακρυά από το ποδόσφαιρο και από την επιστροφή μου. Ας περιμένουμε λίγο. Θα γίνει σύντομα».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της γαλλικής ομοσπονδίας, Νοέλ Λε Γκρε, δήλωσε στην εφημερίδα «Le Parisien», ότι ο Ντεσάμπ θα είναι προτεραιότητα, εάν καταφέρει να οδηγήσει τους «Πετεινούς» στον ημιτελικό του Μουντιάλ 2022 και φυσικά, εάν επιθυμεί να παραμείνει και μετά το Κατάρ στην θέση του.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς