17 C
Athens

Κοντός για διαιτησία: Ο κόσμος είναι εξοργισμένος, θα κάνουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θεωρεί ότι αδικήθηκε από τη διαιτησία κόντρα στην Παρτιζάν του Ομπράντοβιτς και προανήγγειλε ενέργειες «να αντιμετωπιστεί αυτή η κατάσταση που μας ακολουθεί εδώ και πάρα πολύ καιρό»

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε απόψε για 5η φορά σε έξι ματς στη φετινή Euroleague, αλλά οι Πράσινοι έχουν στρέψει την κουβέντα στη διαιτησία. Παρότι ο Μπερτομέου είναι πλέον παρελθόν και στη θέση του είναι ένας πρώην παίκτης του ΠΑΟ (Μποντίρογκα), η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αισθάνθηκε αδικημένη από τις αποφάσεις των διαιτητών.

Γι’ αυτόν τον λόγο ο υπεύθυνος επικοινωνίας της πράσινης ΚΑΕ, Δημήτρης Κοντός, εμφανίστηκε στην κάμερα της Nova, κάνοντας λόγο για ενέργειες που θα γίνουν ώστε «να αντιμετωπιστεί αυτή η κατάσταση που μας ακολουθεί εδώ και πάρα πολύ καιρό»…

Διαβάστε αναλυτικά τη δήλωση του Δημήτρη Κοντού:

«Όσοι είδαν το παιχνίδι, έβγαλαν τα συμπεράσματά τους. Ο κόσμος είναι αγανακτισμένος, το είδαμε. Ο Παναθηναϊκός θα κάνει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να αντιμετωπιστεί αυτή την κατάσταση που μας ακολουθεί εδώ και πάρα πολύ καιρό. Από σήμερα το βράδυ κιόλας. Ο κόσμος είναι εξοργισμένος. Το κυριότερο είναι ότι μένουμε ενωμένοι για να αντιμετωπιστεί η κατάσταση.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς