12 C
Athens

Ο ΕΣΑΚΕ ανέβαλε το Προμηθέας – Παναθηναϊκός λόγω του ντέρμπι «αιωνίων» στο ποδόσφαιρο!

Το είδαμε κι αυτό στη φετινή σεζόν της Basket League: δεύτερη σερί αναβολή σε ματς του Προμηθέα λόγω του ποδοσφαιρικού ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στη Λεωφόρο!

Το είδαμε κι αυτό στη φετινή σεζόν της Basket League!

Μόλις μία εβδομάδα μετά την αναβολή του αγώνα της Καρδίτσας με τον Προμηθέα επειδή οι Πατρινοί δεν βρήκαν διαθέσιμο κατάλυμα για τις 29 Οκτωβρίου στην πόλη της Θεσσαλίας, ο ΕΣΑΚΕ αποφάσισε να αναβάλλει δεύτερο σερί ματς της ομάδας από την Πάτρα λόγω… ντέρμπι «αιωνίων» στο ποδόσφαιρο!

Συγκεκριμένα, για τηλεοπτικούς και εμπορικούς λόγους, η διοίκηση της Basket League θεώρησε πρέπον να αναβάλλει για άλλη ημερομηνία την αναμέτρηση Προμηθέας – Παναθηναϊκός που ήταν προγραμματισμένη για την ερχόμενη Κυριακή (6/11) και η αιτία εντοπίζεται στο ότι θα έπεφτε πάνω στο ντέρμπι «Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός» για τη Super League, με το ενδιαφέρον των φιλάθλων να είναι στραμμένο προς τη Λεωφόρο.

Παράλληλα, προχώρησε και σε ορισμένες αλλαγές ώρες για τα ματς «Περιστέρι – Καρδίτσα» και «Άρης-Απόλλων Πάτρας».

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

«Ο προγραμματισμένος για την Κυριακή 6 Νοεμβρίου αγώνας μεταξύ των ομάδων Προμηθέας Πάτρας – Παναθηναϊκός αναβάλλεται. Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής είναι η Δευτέρα 2/1/2023 με ώρα έναρξης τις 19:15 και τηλεοπτική μετάδοση live από την ΕΡΤ3.

Η συνάντηση Περιστέρι – Καρδίτσα θα πραγματοποιηθεί στο Κ.Γ. «Ανδρέας Παπανδρέου» την Κυριακή 6/11 με ώρα έναρξης τις 19:15 (αντί για τις 17:00) και θα μεταδοθεί live τηλεοτπικά από την ΕΡΤ3.

Ο αγώνας Άρης – Απόλλων Πατρών θα πραγματοποιηθεί στο Αλεξάνδρειο το Σάββατο 5 Νοεμβρίου με ώρα έναρξης τις 16:00 (αντί για τις 15:45) και θα μεταδοθεί live τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς