19.1 C
Athens

Κέλι: Θα πρέπει να πω αντίο για λίγο καιρό στο μπάσκετ

Ξημερώματα Πέμπτης (3/11), λίγες ώρες μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στην εκτός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ, για την 3η αγωνιστική του Basketball Champions League, απέναντι στη Μάλαγα (2/11), ο Ζάκιους Ντάρκο-Κέλι επέλεξε να εκφραστεί για την κατάστασή του. Ο Αμερικανός φόργουορντ του «Δικεφάλου» τοποθετήθηκε με ανάρτησή του σε προφίλ του στο διαδίκτυο, αναφέροντας:

«Δυστυχώς, ο τραυματισμός μου απόψε είναι σοβαρός. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί μου για να συμπαρασταθούν, ειλικρινά είναι πολύ σημαντικό για μένα αυτό. Φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, είστε πραγματικά μοναδικοί.

Νιώθω ευλογημένος που έχω υποστηρικτικούς συμπαίκτες, προπονητικό επιτελείο και την ομάδα δίπλα μου. Ξέρω πως είμαι σε καλά χέρια. Θα πρέπει να πω ‘αντίο’ στο μπάσκετ για λίγο, αλλά είμαι έτοιμος να αρχίσω τη διαδικασία για να επιστρέψω σε αυτό που αγαπώ να κάνω. Ξέρω ότι η ιστορία μου γίνεται καλύτερη, γιατί γνωρίζω τον συγγραφέα».

Το πρόβλημα του Ζάκιους Ντάρκο- Κέλι, σύμφωνα με την πρώτη ιατρική διάγνωση, υπενθυμίζεται, αφορά σε κάταγμα εξάρθρημα αριστερής ποδοκνημικής.

Με την επιστροφή σήμερα της αποστολής των «ασπρόμαυρων» σε ελληνικό έδαφος από την Ισπανία, θα δρομολογηθεί η διαδικασία υποβολής του σε νέες εξετάσεις, προκειμένου να αντιμετωπιστεί- με χειρουργείο όπως αναμένεται- η κατάστασή του.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς