14.9 C
Athens

Ντάλιτς: «Δεν ήθελα να προσβάλλω τον Ρονάλντο, παρερμηνεύτηκαν τα λόγια μου»

Ο Ζλάτκο Ντάλιτς εκφράζει τη λύπη του για τις δηλώσεις που είχε κάνει χαρακτηρίζοντας ως «εγωιστή» τον Κριστιάνο Ρονάλντο, εξηγώντας πως παρερμηνεύτηκαν τα λόγια του

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής Κροατίας φαίνεται να δείχνει μετανιωμένος για τις δηλώσεις που είχε κάνει, στις οποίες χαρακτήρισε ως «εγωιστή» τον Πορτογάλο σούπερ σταρ Κριστιάνο Ρονάλντο, εξαιτίας της απουσίας του από την τελετή της UEFA.

Ο ίδιος πήρε επίσημα θέση λέγοντας πως παρερμηνεύτηκαν τα λόγια του και πως σε καμία περίπτωση δεν αμφισβητεί τον Ρονάλντο, αντιθέτως τον θεωρεί έναν από τους κορυφαίους παίκτες όλων των εποχών στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Πιο συγκεκριμένα ο 51χρονος προπονητής είπε:

«Λυπάμαι που έλαβα αυτό το μήνυμα. Ο Κριστιάνο είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών, κατά τη γνώμη μου. Αυτό ήταν μέρος της απάντησής μου σε μια ερώτηση σχετικά με την απουσία του Ρονάλντο από την τελετή της UEFA. Είπα ότι είναι λίγο εγωιστικό και ότι δεν μου αρέσουν τέτοιοι παίκτες, αλλά δεν ήθελα να πω κάτι τόσο αρνητικό και ίσως παρερμηνεύτηκε. Λυπάμαι»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς