16.4 C
Athens

ΠΑΟΚ: Ομάδα του MLS ετοιμάζει πρόταση 2 εκατ. ευρώ για τον Κουαλιάτα

Μπορεί στον ΠΑΟΚ να παίρνει ευκαιρίες με το… σταγονόμετρο, ωστόσο ο Νικολάς Κουαλιάτα φαίνεται να προσεγγίζει ακόμα ομάδες από το MLS, με το ενδιαφέρον να είναι μεγάλο ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ, οι Ασπρόμαυροι έχουν ήδη στα χέρια τους προτάσεις από ομάδες του αμερικάνικου πρωταθλήματος για τον Ουρουγουανό άσο, ο οποίος αποκτήθηκε ως  «η επένδυση του καλοκαιριού» από τον ΠΑΟΚ, αλλά μετά τα ματς κόντρα στη Λέφσκι Σόφιας «εξαφανίστηκε».

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν δείχνει να τον υπολογίζει, αν και δεδομένα θα τον χρειαστεί μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Κάλεντ Νάρεϊ, που θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 2 μήνες.

Πάντως, οι σειρήνες από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού είναι πολλές και ηχούν δυνατά και στα αυτιά του παίκτη, που σίγουρα θέλει να πάει κάπου που θα παίζει.

Στον ΠΑΟΚ λέγεται ότι έχουν στα χέρια τους πρόταση της τάξης των 2 εκατομμυρίων ευρώ για τον 22χρονο εξτρέμ που αποκτήθηκε έναντι 1,8 εκατομμυρίων το καλοκαίρι, αλλά δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Ασπρόμαυρους μέχρι το 2026. Κάτι που αποτελεί εμπόδιο για την πώλησή του, ειδικά μόλις 6 μήνες μετά την ένταξή του στην ομάδα του Λουτσέσκου.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς