15 C
Athens

Ολυμπιακός: Για το γόητρο, τους βαθμούς και τον κόσμο του κόντρα στη Ναντ, ποια τα σχέδια του Μίτσελ

Οι Ερυθρόλευκοι θα παραταχθούν με μία πλήρως ανανεωμένη ενδεκάδα κόντρα στους Γάλλους κυνηγώντας το πρώτο τους ευρωπαϊκό τρίποντο στη σεζόν - Η νεανική άμυνα, οι αλλαγές στα χαφ και η νέα ευκαιρία του Ουί Τζο στην επίθεση

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε (19:45) τη Ναντ στο «Γ. Καραϊσκάκης» σε ένα παιχνίδι που οι Ερυθρόλευκοι έχουν ως στόχο τη νίκη για λόγους γοήτρου, ψυχολογίας αλλά και καλύτερης βαθμολογίας σε μία χαμένη χρονιά στην Ευρώπη.

Μετά την «καταδικαστική» ισοπαλία στην έδρα της Φράιμπουργκ οι πρωταθλητές Ελλάδας έμειναν οριστικά εκτός Ευρώπης και στο αποψινό παιχνίδι με τη γαλλική ομάδα, θα επιδιώξουν να κλείσουν τον φετινό ευρωπαϊκό τους κύκλο με την πρώτη τους νίκη μετά από 11 σερί ματς χωρίς τρίποντο.

Το έργο τους μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί καθώς απέναντί τους θα βρουν τη Ναντ που «καίγεται» για τη νίκη, καθώς μόνο με αυτό το σενάριο μπορεί να ελπίζει για την 2η θέση στον 7ο όμιλο, εκεί όπου η πρωτιά έχει κριθεί (Φράιμπουργκ) και παίζεται μόνο η δεύτερη θέση, με την Καραμπάγκ να «σβήνει» κάθε άλλο σενάριο, αν καταφέρει να επικρατήσει των Γερμανών την ίδια ώρα (19:45) σήμερα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι και με τη… σκέψη στο ντέρμπι της Λεωφόρου που πλησιάζει, ο Μίτσελ προσανατολίζεται σε αρκετές αλλαγές στη βασική του ενδεκάδα με παίκτες που δεν αναμένεται να ξεκινήσουν στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό.

Με Σισέ και Βρσάλικο αλλά χωρίς Μπιέλ με Ναντ ο Ολυμπιακός

Συγκεκριμένα, κάτω από τα γκολπόστ θα επιστρέψει ο Τζολάκης για να πάρει κι άλλο χρόνο συμμετοχής φέτος, όντας πλέον δεύτερη επιλογή πίσω από τον Πασχαλάκη, ενώ την άμυνα είναι πολύ πιθανό να τη συνθέσουν οι: Ανδρούτσος, Καλογερόπουλος, Ρέτσος και Βρουσάι από τα αριστερά προς τα δεξιά.

Στα χαφ, Μπουχαλάκης και Κούντε θα πρέπει να θεωρούνται δεδομένοι, με τον Ελ Αραμπί σε έναν πιο ελεύθερο ρόλο μπροστά τους και τους Μπόουλερ – Αμπουμπακάρ Καμαρά στα άκρα. Στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να ξεκινήσει ο Ουί Τζο Χουάνγκ.

Σέντρα στις 19:45 στο Φάληρο που θα έχει αρκετό κόσμο, με διαιτητή τον Ουκρανό Σεργκέι Μπόικο, που έχει ξαναβρεθεί στον Πειραιά πριν 5 χρόνια για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Γιουνγκ Μπόις.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς