22.6 C
Athens

Μπεμπά για το κάζο της Μαρσέιγ: «Δεν μας ενημέρωσαν ότι με την ισοπαλία θα παίζαμε στο Europa»

Η Μαρσέιγ τα έκανε όλα λάθος την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League και κατάφερε, γιατί περί κατορθώματος πρόκειται, να μείνει εκτός Ευρώπης. Ο Σανσέλ Μπεμπά δεν πίστευε όσα έγιναν στο φινάλε της αναμέτρησης με την Τότεναμ. Σε δηλώσεις του βέβαια σημείωσε ότι δεν τους είχαν ενημερώσει ότι με ισοπαλία θα συνέχιζαν στο Europa League.

Η Μαρσέιγ στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Τότεναμ κατάφερε να σκοράρει και με το 1-0 θα έπαιρνε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Champions League. Η ομάδα του Τούντορ, όμως, δεν άντεξε και δέχθηκε την ισοφάριση από τους Άγγλους. Το 1-1, όμως, σε συνδυασμό με τη νίκη της Άιντραχτ κόντρα στη Σπόρτινγκ (2-1) τους έδινε τουλάχιστον το εισιτήριο για το Europa League.

Ο πάγκος της Μαρσέιγ, όμως, δεν ενημέρωσε τους παίκτες. Έτσι, οι παίκτες των γηπεδούχων βγήκαν μπροστά στα τελευταία λεπτά προκειμένου να πετύχουν δεύτερο γκολ, αλλά αυτό που κατάφεραν ήταν να μείνουν εκτός Ευρώπης! Η Τότεναμ σκόραρε στο 90+5 και άφησε στα κρύα του λουτρού τους Γάλλους.

Ο Σανσέλ Μπεμπά, ο οποίος σκόραρε για τη Μαρσέιγ, δεν πίστευε όσα έγιναν. Ο παίκτης των Γάλλων ανέφερε μετά το ματς ότι δεν τους ενημέρωσαν από τον πάγκο ότι με την ισοπαλία προκρίνονταν στο Europa League και για αυτό τον λόγο προσπάθησαν στο τέλος να σκοράρουν, αφήνοντας εκτεθειμένη την άμυνα τους.

«Εμείς στο χορτάρι δεν το ξέραμε, αλλά στον πάγκο το ήξεραν. Δεν υπήρχε η παραμικρή επικοινωνία. Είμαστε θυμωμένοι γι’ αυτό που συνέβη στο τέλος, αλλά δεν γνωρίζαμε. Είναι δικό μας λάθος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μπεμπά.

Ο προπονητής της Μαρσέιγ, Ίγκορ Τούντορ, πρόσθεσε: «Υπήρξε σύγχυση στα τελευταία λεπτά, πολλή φασαρία. Δεν θέλαμε να μιλήσουμε για αποτελέσματα. Θέλαμε να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι μας και να μη σκεφτόμαστε τίποτα. Δεν είχε να κάνει με τα σκορ, εμείς απλώς είπαμε στους παίκτες να μην ανεβαίνουν όλοι τόσο ψηλά στο γήπεδο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς